A 7 leggyakoribb férfi fantázia a szeretkezésről

Scheftsik Tamás
Írta: ,
A 7 leggyakoribb férfi fantázia a szeretkezésről

Egy férfi szexuális fantáziálása legalább annyira szerteágazó, mint egy sok száz éves fa minden egyes gallyacskájának szövevénye. Főleg, ha azt is hozzávesszük, hogy egy pasi átlag 16 percenként gondol a szexre. Lássuk, mik a leggyakrabban előforduló erotikus álmok

Vagyaim.hu
Letámadás

Mindig jó érzés, amikor tudjuk, a párunk egyszerűen eszét veszti a vágytól, ha ránk néz. Éppen ezért szeretik a nők, amikor a párjuk határozottan kezdeményezi a szexet.

Ez nincs másképp a pasikkal sem, nekünk is jó érzés, ha tudjuk, nagyon is vonzóak vagyunk.

Persze nem kell majd neked lenni végig a vezető félnek, hidd el, a párod egy idő után fordít a kockán, de ne vond meg tőle, a számodra is kedves „falhoz szorítós, ellenkezést nem tűrős” szituációt.

Eltévedt, kedves idegen?

Szintén előkelő helyen szerepel a képzelgések között, hogy egy különösen szexis, de teljesen ismeretlen nővel kerül egy férfi hihetetlen szexuális szituációkba.

Persze azt mi is tudjuk, hogy erre vajmi kevés az esély, de ettől még jó eljátszani a lehetőséggel, elvégre a nőknek is csekély kilátásuk van arra, hogy Hugh Jackman, Brad Pitt vagy Keanu Reeves ágyában kössenek ki.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató