Meg fog lepni a válasz: a hét melyik napján gondolkodnak legtöbben a félrelépésen?

Zabolai Margit
Írta: ,

A megcsalás nem csak átélve rettenetes, a legtöbbeket már a gondolata is kiborít. Ugyanakkor mégis, mintha mindenkit érdekelne a téma, legalábbis ezt mutatja, hogy rengeteget beszélünk és gondolkodunk róla.

Súgd meg a titkaid!

A Whisper egy olyan weboldal és alkalmazás, ami teret kínál az embereknek, hogy a titkaikat a névtelenségük megőrzésével elmondják, mások pedig ezek között szemezgessenek. Önmagában is izgalmas a projekt, és persze van itt mindenféle téma, de a megcsalás mintha a többihez képest is jóval gyakrabban vetődne fel. Az üzemeltetők azonban azt is észrevették, hogy a témában elsuttogott (vagy inkább bepötyögött) titkok száma nem egyformán növekszik minden nap, vagyis vannak olyan időszakok, amikor többen gondolkodnak a félrelépésről, mint más napokon.

Még egy rossz a hétfőben

A legtöbb titok a megcsalásról a hétfői napon érkezik be, ehhez képest kedden már 10%-kal visszaesik a szám. A harmadik helyre a vasárnap szorult, a negyediken a szerda áll, majd a csütörtök, péntek és a szombat következik, amikor a hétfőhöz képest már 25%-kal kevesebb, megcsalással kapcsolatos titok érkezik be.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019