4 ok, amiért jó, ha felnőtt filmeket nézel

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 ok, amiért jó, ha felnőtt filmeket nézel

Mielőtt teljesen elítélnéd a 18-as karikával ellátott filmeket, tudnod kell, hogy ezek nem feltétlenül hatnak rosszul sem a magánéletedre, sem az ágybéli teljesítményedre. Sőt! Persze ahhoz, hogy a titkos filmnézés jól süljön el, az alábbi feltételekre nem árt ügyelned.

Elleshetsz új praktikákat Kép forrása: tumblr, attimiericordi

Nem, még mindig nem a sokszor kifejezetten perverz pornós eszköztárra gondolunk!

Fontos, hogy a kedvednek, stílusodnak és ízlésednek megfelelően válassz filmet, hiszen ha bele tudod képzelni magadat az adott szituációba, akkor már nyert ügyed van.

Az izgalmas jelenetekből pedig több hasznos praktikát is átmenthetsz a saját életedbe.

Talán triviálisnak tűnhet, de igenis láthatsz új, ritkán alkalmazott pózokat, lelkesítő szituációkat (ami nem feltétlenül csak akkor jó, ha túlontúl extrém), de még izgató masszázsfogásokat is.

Ezekkel egész biztosan felpezsdítheted a szexuális életedet, ami különösen fontos tud lenni a több éves, tartalmas és hosszú kapcsolatok esetében.

Felébresztheti benned a vágyat Kép forrása: makennaalyse.com

És hogy miért jó, ha időnként testhezálló felnőtt filmeket nézel?

Az egyik legfontosabb előny, hogy meghozza a kedvedet az újabb élmények átéléshez – akár egyedül, akár a barátoddal zsebeled be a soron következő orgazmusokat. Erre vonatkozóan egyébként felméréseket is végeztek, amikből kiderült, a minőségi felnőtt filmek pozitívan hatnak a szexuális életetekre.

Azok a férfiak, akik rendszeresen néztek izgalmas felvételeket, tartalmasabbnak ítélték a szexuális együttléteiket, és gyakrabban is bújtak ágyba a szerelmükkel.

Nyilván akadnak sarkalatos esetek, hiszen a függőség rányomja a bélyegét minden kapcsolatra, de azért utóbbi sokkal ritkább, nem veszélyezteti az egészséges viszonyokat. Jellemzőbb, hogy kellő izgalomba hoznak titeket a látottak, akár külön, akár együtt nézitek a filmeket. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!