Viszlát, romantika: 10 dolog, amit az emberek leggyakrabban tesznek szeretkezés után

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A Women's Health magazin kíváncsi volt arra, mi igaz a szerelmes filmek csodálatos szex jeleneteiből, és megkérdezte az olvasóit, mit tesznek általában azután, hogy összebújtak a kedvesükkel. Nos, az eredmény részben lesújtó, részben viszont rávilágít arra, hogy nem csak a mai pornófilmek festenek hamis képet az együttlétekről – a szerelmes filmek sem éppen a valóságot ábrázolják.

1. Némileg derűre adhat okot, hogy a megkérdezettek 74%-a fontosnak tartja az utójátékot, legalábbis figyelmet fordít arra, hogy legalább egy icipicit ápolja a kapcsolatát a szeretkezések után. Ennyien voltak ugyanis azok, akik összebújtak még egy kicsit a kedvesükkel, és ölelkeztek egyet az előtt, hogy az alábbi teendők valamelyikére fordult volna a figyelmük.

2. Jöhet a film! A megkérdezettek 50%-a állította, hogy szinte azonnal be- vagy visszakapcsolja a tévét, ahogy véget ért az együttlét.

3. Bezzeg ilyenkor figyelünk a folyadékpótlásra! Szinén 50%-ban állították azt a megkérdezettek, hogy nagyon rövid időn belül isznak valamit az együttlét után.

Viszlát, romantika: ezt a 10 dolgot teszik az emberek leggyakrabban szex után

4. A negyedik helyen az öltözködés szerepelt: vagy kifejezetten sokan vannak azok, akik szeretik gyorsan felkapni az esti pizsamájukat, vagy rengetegen voltak a megkérdezettek között olyanok, akik az egyéjszakás kalandokat, gyors légyottokat részesítik előnyben, és szex után hamar szedik a sátorfájukat.

5. Az első pont után itt egy újabb, romantikusnak ható válasz: sokan vannak azok is, akik az együttlét után kiskifli-nagykifliben összebújnak és álomra hajtják a fejüket.

6. Hatodikak a sorban azok, akik csak bámulják a plafont: ezen a helyen végzett egy olyan válaszlehetőség, ami alapján az emberek nagy része semmit sem csinál, ha véget ért az együttlét, egyszerűen csak fekszik, és néz ki a fejéből. Ez egy-egy izzasztó menet után teljesen érthető, na meg persze akkor is, ha saját magadat is meglepted, hogy az adott férfival bújtál ágyba. Azért komoly kapcsolatban talán kissé furcsa ez a magatartásforma…

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv