Erre gerjedtünk tavaly: 6 dolog, amit mindenki keresett a felnőtt oldalakon

Schuster Borka
Írta: ,

Az év elején minden oldal átpörgeti a statisztikáit, megnézik, mi érdekelte a látogatókat, mire kerestek rá. Ezek a statisztikák mindig izgalmasak, de a világ egyik legnagyobb, felnőtt filmeket szolgáltató oldala, a Pornhub különösen sokat árul el arról, mit talált szexinek az internet népe tavaly.

A leszbikus erotikát keresték 2016-ban legtöbben a pornó oldalakon, aminek valószínűleg az az oka, hogy a tartalom mindkét nem körében népszerű lehet.

Ugyanakkor persze fontos megjegyeznünk, hogy az azonos neműek közötti szexualitást a többnyire férfiak által rendezett felnőtt filmek a legkevesebb esetben ábrázolják természetesen, de hát kevés olyan ága van a pornónak, ami a realitásról szólna.

Úgy tűnik, a felhasználókat ez egyelőre nem különösebben zavarja.

Szexi anyukák Kép forrása: dutko/Depositphotos

Aki olvasott már hasonló összesítéseket, az valószínűleg ezen sem lepődik meg, de azért első blikkre talán kicsit bizarrnak tűnik, hogy valakit éppen ez hoz lázba.

Mégis, a “mostohaanya”, vagy a “milf” keresőszavak az élmezőnyben szerepeltek az oldal keresőszavai között.

Gyanítjuk, hogy itt sem kimondottan realitás ábrázolása volt a cél, pedig szerintünk egy nő, aki a gyerekneveléssel járó minden feladatot és nehézséget képes menedzselni, igenis nagyon szexi.