Erre gerjedtünk tavaly: 6 dolog, amit mindenki keresett a felnőtt oldalakon

Írta: ,

Az év elején minden oldal átpörgeti a statisztikáit, megnézik, mi érdekelte a látogatókat, mire kerestek rá. Ezek a statisztikák mindig izgalmasak, de a világ egyik legnagyobb, felnőtt filmeket szolgáltató oldala, a Pornhub különösen sokat árul el arról, mit talált szexinek az internet népe tavaly.

1/6 Lányok lányokkal

A leszbikus erotikát keresték 2016-ban legtöbben a pornó oldalakon, aminek valószínűleg az az oka, hogy a tartalom mindkét nem körében népszerű lehet.

Ugyanakkor persze fontos megjegyeznünk, hogy az azonos neműek közötti szexualitást a többnyire férfiak által rendezett felnőtt filmek a legkevesebb esetben ábrázolják természetesen, de hát kevés olyan ága van a pornónak, ami a realitásról szólna.

Úgy tűnik, a felhasználókat ez egyelőre nem különösebben zavarja.

Szexi anyukák Kép forrása: dutko/Depositphotos

2/6 Szexi anyukák

Aki olvasott már hasonló összesítéseket, az valószínűleg ezen sem lepődik meg, de azért első blikkre talán kicsit bizarrnak tűnik, hogy valakit éppen ez hoz lázba.

Mégis, a “mostohaanya”, vagy a “milf” keresőszavak az élmezőnyben szerepeltek az oldal keresőszavai között.

Gyanítjuk, hogy itt sem kimondottan realitás ábrázolása volt a cél, pedig szerintünk egy nő, aki a gyerekneveléssel járó minden feladatot és nehézséget képes menedzselni, igenis nagyon szexi.

Masszázs Kép forrása: carlodapino/Depositphotos

3/6 Masszázs

Az erotikus masszázs semmi esetre sem nevezhető új keletű dolognak, és eddig is szerepelt a keresőszavak között, de az előző évhez képest 63 helyet ugrott előbbre a listán.

Hogy miért, azt nem tudjuk, de úgy tűnik, 2016-ban mindenki izgatónak találta az olajos testek simogatását, amivel, mint bármilyen más formájú szexuális érintkezéssel sem, ha közös beleegyezéssel és egymás örömére történik, egyáltalán nincs is semmi baj.

Sőt.

Virtuális valóság Kép forrása: Goodluz/Depositphotos

4/6 Virtuális valóság

A 360 fokos szögben rögzített filmek szinte a semmiből robbantak be, de valószínűleg mindenki sejtette, hogy a VR szemüvegek, ahogy betörnek a piacra, máris összeforrnak az erotikus tartalmakkal.

Ha nekünk kellene megtippelnünk, azt mondanánk, hogy ez a keresőszó jövőre még előkelőbb helyen lesz majd a listán.

Itt érdemes megemlíteni, hogy egyébként már a hologram pornó is létezik, bármi legyen is az.

Videojátékok Kép forrása: neogaf.com

5/6 Videojátékok

Első ránézésre furcsa lehet, de ha valaki megnéz egy modern videojátékot, rögtön megérti, miről is van szó.

Az élethűre rajzolt karakterek közül azok, akik női szerepekben tűnnek fel, sokszor olyan mértékben erotikusra vannak megrajzolva, hogy attól már maga a játék is korhatáros lesz.

Nem csoda, ha a fanok – és néhány esetben már maguk a gyártók is – kihasználják, hogy ilyen szerepben is megmutathatják a karaktereket.

6/6 Trump

Nem viccelünk. Tényleg.

Ma már mindennek van pornó változata, és az elnökválasztás utáni napon a felnőtt filmek között a “Donald Trump” kifejezés népszerűsége 854 százalékkal megugrott.

Tényleg ennyire szexi lenne a hatalom?

Vagy csak a felhasználók összekeverték a keresőmezőt a kedvenc híroldalukéval?

Nem tudjuk, de talán ezt már annyira nem is szeretnénk minden áron megérteni.