5+1 nívós erotikus könyv, ami előjátéknak is jó

Marity Mira
Írta: ,
5+1 nívós erotikus könyv, ami előjátéknak is jó

Kép forrása: unsplash

Afrodiziákum, vagyis vágyfokozó nemcsak egy étel vagy egy ital lehet. A szexuális vágy felkorbácsolásának egyik izgalmas formája az erotikát bemutató regények, novellák olvasása – akár közösen is. Az erotikus irodalom nem a sok kritikát megélt, ám gigászi rajongótáborral rendelkező Ötven árnyalat-trilógiánál kezdődik. Bizony a klasszikusok évszázadokkal ezelőtt is leírtak olyan szenvedélyeket, izgalmakat és vágyakat, amelyek tabukat döntögettek a saját korukban, de olvasásukba még ma is belepirulunk.

Vagyaim.hu Black Friday

A Justine, avagy az erény meghurcoltatása című könyvében a híres-hírhedt De Sade tilalomfákat semmibe vevő szövegeit olvashatjuk.

A márki – akinek a nevéből a szadizmus szó keletkezett – naturalisztikus őszinteséggel ír arról, hogy a szexualitás valójában brutálisan ösztönszerű.

A lázadó és filozofikus mű tele van iróniával, mellette az eldurvult szexjátékok tucatját sorolja fel.

Merészebbeknek ajánljuk Sade márki drasztikusabb műveit, a Filozófia a budoárban című kisregényt és a Szodoma százhúsz napját.

Remek vágyfokozó ajándék lehet a Kámaszútra című szanszkrit könyv, amit a „szerelem tudományának” is neveznek.

Érdemes beszerezni egy gyönyörűen illusztrált példányt, amelyben az erotikus pózokról készített érzéki metszetek képe önmagában is vágyfokozó.

Ugyanilyen tematikára épül Az illatos kert, ami a 15. századi arab világ bódító szerelmi kultúrájába enged bepillantani.

Ide tartozik még Kaljánamalla Anangarangája, ami vágykeltő szexuális játékokról szól.

Ha ez a három kötet ott lapul a könyvespolcotokon, bármelyikbe belelapozva izgalmas játékra hívhatjátok egymást, a különféle pozitúrák kipróbálása révén.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)