5+1 nívós szenvedélyes könyv, ami előjátéknak is jó

Marity Mira
Írta: , Frissítve:
5+1 nívós szenvedélyes könyv, ami előjátéknak is jó

Kép forrása: unsplash

Afrodiziákum, vagyis vágyfokozó nemcsak egy étel vagy egy ital lehet. A szexuális vágy felkorbácsolásának egyik izgalmas formája az erotikát bemutató regények, novellák olvasása – akár közösen is. Az erotikus irodalom nem a sok kritikát megélt, ám gigászi rajongótáborral rendelkező Ötven árnyalat-trilógiánál kezdődik. Bizony a klasszikusok évszázadokkal ezelőtt is leírtak olyan szenvedélyeket, izgalmakat és vágyakat, amelyek tabukat döntögettek a saját korukban, de olvasásukba még ma is belepirulunk.

Vagyaim.hu

Ez a könyv a recenziók szerint olyan, mintha egy pornófilm forgatókönyve lenne.

A művészettörténész írónő a saját szabad és vad szexuális életét írta le, a legkevésbé sem cizelláltan.

A szexpartin történő felajánlkozás, az aktusok aprólékos részletességgel történő leírása, a teljes alárendeltség és kiszolgáltatottság vérpezsdítő lehet azok számára, akik kedvelik a dom vagy domina jellegű szexjátékokat

Millert a szexuális szabadság tombolásának évtizedeiben botrányszerzőnek tartották, műveit pedig cenzúrázták és tiltották.

A Ráktérítő romlott, szajhákkal és erkölcstelenséggel teli korszakban játszódik, és leírásai kíméletlenül életszerűek.

Nyelvezete vérpezsdítően trágár, akárcsak a kronologikusan ezt követő Baktérítő című regényé, ami szintén önéletrajzi ihletésű mű.

Ezeket olvasgatva hamar rádöbbenünk, hogy a 60’-as évek lázadó beat korszakának generációjával szemben mi valójában puritánok és fantáziátlanok vagyunk.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató