Mit jelentenek az erotikával kapcsolatos álmok? Utánanéztünk!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Mit jelentenek az erotikával kapcsolatos álmok? Utánanéztünk!

Kép forrása: fizkes/depositphotos.com

Az álomfejtés mindig is érdekelte az embereket, olyannyira, hogy számos könyv született a témában. Egyesek szerint a tudatalattink üzen az éjszakák folyamán, mások szerint csupán a napközben ért ingereket dolgozzuk fel ily módon, és semmit sem érdemes a sorok mögé látnunk. Akadnak azonban olyan álmok, amik napközben is óhatatlanul eszünkbe jutnak és elgondolkodtatnak: miért pont ő, miért pont így? Kétségtelenül ilyenek az erotikus álmok is, amik érdekes üzenetet tartogathatnak azoknak, akik fogékonyak erre a témára.

Vagyaim.hu

Nyilvános helyen szeretkezel

A nyilvános helyen történő szeretkezés sok ember kívánságlistáján szerepel, ám csak keveseket hoz annyira lázba a téma, hogy hódoljanak is az ilyesfajta élvezeteknek – legalábbis felszabadult örömmel. A többség sokszor inkább attól tart, hogy lebukik majd, márpedig hazánkban is büntetendő dolognak számít a nyilvános helyen való szeretkezés.

Ami az álmokat illeti, ha kifejezetten jó érzéssel tölt el a nyilvános szeretkezés sőt, esetleg örülsz annak, hogy mások meglátnak, az arra utalhat, hogy túl nagy figyelmet fordítasz a külsőségekre és jobban számít, mit gondolnak mások a párkapcsolatodról, mint az, amit éreztek egymás iránt.

Ha viszont izgulsz és szégyelled magadat miatta, akkor valószínűleg nem tudod könnyen átadni magadat a testi örömöknek, valami blokkolja a vágyaidat.

Megzavarnak szex közben

Még álmunkban is kínos ez a jelenet, nemhogy a valóságban… Persze, a korábbiakból kiindulva vannak, akik szeretik, ha ott lebeg a levegőben a lebukás veszélye, egészen más érzés az, amikor bűnösnek érzed magadat a kialakult helyzet miatt. Az álombeli lebukással azonban pontosan ez a helyzet, a szégyenérzet kivetülése jelenhet meg ilyen formában.

Egyértelműen érdemes foglalkoznod ezzel az álommal abból a szempontból, hogy ki nyitott rád: a főnököd, a szüleid, vagy éppen a szerelmed kapott félrelépésen? Az álom utalhat egyszerű elégedetlenségre, és jelölhet váratlan, hirtelen jövő eseményeket, amiket nem sikerült idáig feldolgoznod. 

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató