Ezekkel juttatjuk magunkat a csúcsra: elkészült az Első Magyar Vibrátor Körkép

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Ezekkel juttatjuk magunkat a csúcsra: elkészült az Első Magyar Vibrátor Körkép

Tudjuk, hogy mi magyarok a pénznél csak a szexuális életükről szeretünk kevesebbet beszélni. Ennek feloldásához a vágyaim.hu szexshop elkészített egy infografikát, hiszen bár szeretjük prűdnek mutatni magunkat, a vásárlási szokásaink mégis beszédesek. Több mint 30.000 db eladott vibrátor alapján készült el az első magyar NAGY VIBRÁTOR KÖRKÉP. (x)

A szexuális termékeket mindkét nem nagy számban vásárolta 2018-ban is, de a legtöbb e-kereskedelmi szektorral ellentétesen itt mi erős férfi dominanciát tapasztaltunk (69% szemben a 31% női vásárlói aránnyal).

Magyarországon belül területileg megnézték a Budapest és többi terület arányát, ami egy átlag webáruház esetében 40%-60% körül szokott lenni, ez ebben az esetben 25%-75%-os. Tehát a vidékiek pajkosabbak!

Ha a fővárosban megnézzük a kerületi számokat, elosztva a legutolsó hivatalos lakosságszámmal, azt mondhatjuk, hogy a XXIII. kerület volt a legpajkosabb 2018-ban. Őket az I. és V. kerületiek követték. A legkevésbé pajkos pedig a 11. kerület lakosai voltak, őket követte a III. és a XII. kerület lakossága.

Egy éves viszonylatban átlag 10.200 Ft-ot költöttek a magyarok kényeztető termékre. Ezen belül a legtöbben 1-5.000 Ft-ot és a 5-10.000 Ft-ot költők között voltak.

A vibrátorokat 10 kategóriába sorolták. Az eladások alapján a legnépszerűbb típusok a G-pont, a Mini- és a vízálló vibrátorok voltak. A legkevésbé népszerűek pedig a nyuszis-, az ujj- és a gigantikus vibrátorok.

A színekben a termékek széles kínálata elég jól visszaköszönt, tucatnál is több színből választottak a nagyobb szám a magyarok. A „női színek” domináltak közülük, a legnépszerűbbek a pink, a lila, a piros, a barack színűek voltak. De nagyon kapós volt a fekete termékkör is.

Ennél kevésbé volt koncentrált a választásunk a márkákat tekintve. Több tucat gyártó vibrátorát vásároltuk nagy számban, nem is szólva a kiemelkedően sok „sajátmárkás” termékről. 

Az adatokból látszik, hogy bár nem szeretünk beszélni róla, rengeteget vásároltunk az erotikus termékekből. Ha kedvet kaptál, nézz szét a vágyaim.hu szexshop vibrátor kínálatában!

Vibrátor vásárlása a vágyaim.hu szexshopból

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!