4 kínos igaz sztori az első alkalomról – Rosszabbak, mint a tied!

Schuster Borka
Írta: ,
4 kínos igaz sztori az első alkalomról – Rosszabbak, mint a tied!

Kép forrása: casaldoblog.com.br

Lássuk be, vannak dolgok, amiket az ember nem nagyon tud elképzelni, amíg ki nem próbálja. Arról a bizonyos első alkalomról is sokféle elképzelése van az embernek, ami aztán viszonylag ritkán teljesedik be. Örülünk, hogy ezeknek a történeteknek a szereplői ma már nevetnek a kezdeti ügyetlenkedésen, és reméljük, azóta sokkal jobb tapasztalataik vannak már.

Vagyaim.hu
Melltartó -  Éva, 34 Kép forrása: junebugweddings.com

„Egy romantikus étteremben voltunk előtte vacsorázni, és egy nagyon szűk ruha volt rajtam. Azt gondoltam, szexi lesz, ha lassan táncolva a háttérben szóló szexi zenére úgy veszem le a melltartómat, hogy csak kihúzom a ruha alól.

Most már bénának hangzik, de 19 évesen, fejben jó ötletnek tűnt. Az lett a vége, hogy a kis fém résszel úgy végigszántottam a karomat, hogy eleredt a vérem, ami némileg lelassította a dolgokat. A gyors elsősegély után szerencsére visszatért a hangulat, és minden rendben ment tovább, de máig látszik egy halvány, vékony, fehér vonal a karomon, ami arra emlékeztet, hogy ne akarjak olyasmiket csinálni, amik csak a tévében működnek.”

Reflexek - Fanni, 28 Kép forrása: apostrophe9.tumblr.com

„Mindketten tapasztalatlanok voltunk, és egyszer, amikor kettesben maradtunk náluk, a levegő kezdett felforrósodni, én meg úgy gondoltam, ez jó alkalom arra, hogy csináljuk valamit, ami már tényleg majdnem szex – nem megyek bele a részletekbe, legyen elég annyi, hogy sosem volt szokásom magamat hánytatni, fogalmam sem volt róla, hogy milyen könnyű elérni azt a pontot a mandulád környékén, ami azonnal kiváltja a reflexet.

Nem az volt a legrosszabb rész, hogy lehánytam kicsit, hanem, hogy mikor felugrottam, hogy kiszaladjak a fürdőszobába, még meg is rúgtam a térdemmel.

Utána megbeszéltük, hogy a filmekben ez nem egészen így szokott kinézni.”