23 óra alatt 620 pasas! Elgondolkodtató Guinness rekordok

Scheftsik Tamás
Írta: , Frissítve:
23 óra alatt 620 pasas! Elgondolkodtató Guinness rekordok

A versengés átszövi az életünket. Mért lenne ez alól kivétel a szex, hiszen nagyon is fontos szerepet tölt be a mindennapjainkban.

Születés

Nézzük először is a történelmi célt a szex terén, vagyis az utódnemzést. Senki számára nem ismeretlen a dolog, mégis vannak olyanok, akikkel egy picit elszállt a ló. Ilyen a 17. században élt Moulay Ismail Ibn Sharif, aki 500 fős háremet tartott fenn. Hogy eleget tett férfiúi kötelességeinek azt mi sem bizonyítja jobban, mint 1041 utóda.

Persze nem kell háremet fenntartani, hogy az ember rengeteg apróságot tudhasson a magáénak. Egy földműves felesége is képes „nagyot” alkotni, hiszen a szóban forgó hölgy nem kevesebb, mint 66 gyereknek adott életet 26 szülése alkalmával.

Köztük 16-szor születtek ikrek, 6-szor hármas és 4-szer négyes ikrek.A világ legidősebb elsőgyerekes kispapája megtisztelő címet egy indiai úr viselheti, aki az örömteli hírt 94 éves korában halhatta ötvenet betöltött feleségétől. A „trónt” egy honfitársától szerezte meg, aki 90 évesen nemzette 22. gyermekét.

Kor

Hogy mikor túl öreg egy ember a szexhez? Olyan idős nem lehet senki.

Mi sem bizonyítja ez jobban, mint a világ legidősebb pornósa, Shigeo Tokuda. A korábban ingatlanosként dolgozó bácsi nyugdíjazását követően kezdett kacérkodni a pornószakmával.

Ennek oka nemes egyszerűséggel az volt, hogy unatkozott. A 75 éves apóka 200 filmben alakított főszerepet, ráadásul a repertoár igen széles, nem állt meg az egyszerű, 2 szereplős verziónál. Természetesen a hölgyek sincsenek lemaradva a „versenyben”.

Milly Cooper idáig körülbelül 3500 férfival volt, ami nem meglepő, ha azt is hozzávesszük, hogy a nő öröm”lány”-ként dolgozik a második világháború óta. Házasságai miatt kisebb-nagyobb megszakításokkal űzi az ipart, de azt senki ne gondolja, hogy olcsón adja magát. A 96 éves asszony mindig nagyon elegáns, és üzletember kuncsaftjai évi több millió forintnyi bevételhez segítik hozzá.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!