5+1 dolog, ami elengedhetetlen a jó szeretkezéshez

Kiss Tímea
Írta: ,
5+1 dolog, ami elengedhetetlen a jó szeretkezéshez
Minden párkapcsolatban fontos tényező a szex milyensége, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire élvezetesek az ágyjelenetek. Összegyűjtöttünk néhány tuti tippet, amelyek segítségével kielégítőbb lehet a szexuális életünk.
Hangolódj rá!
Tegyél be egy kellemes zenét, tölts ki két pohár finom bort, gyújts meg néhány gyertyát és hozd magad szexi hangulatba. Vegyél fel egy szexi ruhát és játssz el a gondolattal, hogyan szeretnéd, ha kényeztetne párod, majd ha megérkezik, suttogd a fülébe.
 
Partneredet is könnyedén lázba hozhatod, mielőtt találkoztok; küldj neki egy szexi sms-t vagy egy pikáns képet magadról; tuti biztos, hogy rohanni fog hozzád, hogy mielőbb együtt legyetek. 
Ha meg vagy elégedve önmagaddal, akkor sokkal magabiztosabb lehetsz az ágyban, amely a kisugárzásodon is azonnal látszani fog; partnered sokkal szexibbnek és kívánatosabbnak fog látni, ha érzi rajtad, hogy jól érzed magad a bőrödben.
 
Vegyél fel egy szuperdögös fehérneműt, amelyben vonzóbbnak fogod majd érezni magad, és csábítsd el párod! Hiszen ha önbizalomhiánnyal küszködsz és ezt még pároddal is tudatod, azzal csak azt fogod elérni, hogy felhívod a figyelmét az előnytelenebb részletekre. 

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!