Elárulunk pár egyszerű gyakorlatot, amitől ezerszer jobbak lesznek az együttlétek

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Elárulunk pár egyszerű gyakorlatot, amitől ezerszer jobbak lesznek az együttlétek

Sokan úgy tartják, a jó szex a tartós és boldog párkapcsolat egyik alappillére. Az, hogy kinek mitől lesz jó az együttlét, egyénfüggő, viszont kétségtelen, hogy egy nőnél a medencealapi izmok működése, fittsége és egyáltalán annak a területnek a „belső kialakítása” igen sokat lendíthet vagy éppen lankaszthat a partner szexuális érdeklődésén – ahogyan természetesen az ő adottságai is a tiéden. Ha beveted a következő trükköket, a szexuális életed felélénkülésén túl a szexistennő címet is kivívod majd!

Vagyaim.hu

Használd az intim izmokat gyönyörszerzésre!

Az igazán gyönyörhozó szexhez egy nő számára elengedhetetlen, hogy megtanulja irányítani medencealapi izmainak működését.

Az egyes intim izmok megfeszítésével mindketten jól jártok: sokkal erőteljesebben fogod érezni a párodat magadban, ettől pedig az ő vágya is még nagyobb lángra lobban. Intenzívebbé teheted tehát az aktust, ha tudatosan dolgoztatod belső, női izmaid, különös tekintettel a hüvelyed amúgy is erős záróizmára.

Így csináld: Miközben partnered már beléd hatolt, figyelmed vezesd a medencealapi izmok összeszorítására. Mintha egy kis cső lenne az egész terület, amit össze akarsz szűkíteni! Erekcióját garantáltan fokozni fogod ezzel a trükkel – figyeld a reakcióját, és nyugodtan arasd le a babérokat!

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?