Ezért nem olyan fergetegesek az egyéjszakás kalandok - vágylohasztó pillanatok, amikre nem is gondoltál

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Amikor egyéjszakás kalandról ábrándozol, bizonyára te is mindent elsöprő, többszörös orgazmussal járó, vad órákra gondolsz egy fantasztikus testű idegennel. Pedig a valóság azt mutatja, hogy ez a forgatókönyv nem igazán jellemző, és sokszor jobb, ha az egyéjszakás kaland inkább vágyálom marad. Mutatjuk, miért!

Az egyéjszakás kaland két esetben lehet maximálisan felejthetetlen: ha teljesen ki tudsz vetkőzni női mivoltodból, le tudod győzni a természetes, „megtartási ösztönödet”, és ha olyan pasit sikerült kifognod, akivel 100%-ig összepasszoltok.

Mindennek oka egyszerűen az, hogy a szexet tekintve a nők teljesen másként működnek, mint a férfiak.

Nem arról van szó, hogy nem okozhat örömet egy, a semmiből felbukkanó, különleges idegen, hanem arról, hogy a nők számára a legtöbbször a szex nem csak testi aktus, hanem valamilyen szinten a lelkük átadása is.

Amennyiben te is így érzel, a legtöbbször csak akkor tudsz igazán megnyílni a partnered előtt, ha már szerelmes vagy – ez pedig érthető módon egy egyéjszakás kaland során egyáltalán nem adott.

 

Tisztelet a kivételnek (azoknak a mázlistáknak, akik igazán könnyen eljutnak a csúcsig), de a női átlagot tekintve, nem az a jellemző, hogy olyan gyorsan és egyszerűen jönne az orgazmus.

Főleg fiatalabb korban igaz, hogy hosszú percek kellenek az orgazmus eléréshez, és akkor is leggyakrabban orális szex során sikerül.

Nincs ezzel probléma! De a figyelmes törődés, feloldódás nem igazán húzható rá az egyéjszakás kalandokra. Ott sokkal inkább a heves vágy felszínre törése, és az események gyors egymásutánisága a jellemző.

Persze, ahogy írtuk, vannak kivételek, és az is igaz, hogy akadnak olyan nők, akik pont az idegenség miatti távolságtartás miatt jutnak el könnyebben a csúcsra.

Ugyanakkor – ha egyébként is nehezebben éred el az orgazmust – kis esély van rá, hogy egyéjszakás kaland alkalmával minden másként lesz majd.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba