5+1 dolog, ami sose zavarja a férfiakat szeretkezés közben

Kovács Andrea
Írta: ,
5+1 dolog, ami sose zavarja a férfiakat szeretkezés közben

Míg egy forró hangulatú randi előtt te papírusztekercsnyi teendővel igyekszel „vállalható” formába önteni a testedet, ő valószínűleg egy gyors zuhany után már indul is, hogy a kedvedre tegyen. Csokorba szedtük, mi miatt nem érdemes tövig rágnod a körmödet ilyen helyzetben…

Hogy túl nedves vagy

Legszívesebben törölköző kíséretében bújnál ágyba, mert annyira szégyelled a tested természetes és csodálatos folyamatait?

Pedig a nedvesedést aztán végképp nem kell a partnered elől rejtegetni!

Kezdjük ott, hogy a férfiak fogalomtárában nem létezik a „túl nedves” szókapcsolat, hacsak nem medenceszexre gondolnak egy óceánjáró hajón – bár lássuk be, az sem lehet utolsó.

Ha tudnád, hányan örülnének annak, hogy nincs szükségük síkosítóra…! Ja, és a pasiknak kifejezetten sikerélményt nyújt, hogy ilyen látható-érezhető hatással vannak rád.

Amennyiben mégis menthetetlenül zavar a dolog, kezdjétek a zuhany alatt vagy a kádban, hogy kellőképpen feloldd a gátlásaidat!

Hogy furcsa hangok jönnek

Mindenki ismeri a furcsa szexzajok fogalmát. Ide szorul a levegő, onnan kiáramlik, emitt cuppan egyet, amott meg inkább súrlódik…

A történelem során azonban még egyetlen alkalommal sem sikerült olyan esetet rögzíteni, amikor egy férfi az aktus kellős közepén felpattant volna, hogy közölje: úristen, ez milyen ciki!

Ami viszont szerintük ciki, ha egy ilyen miatt kizökkensz a hangulatból, vagy éppen nemet mondasz a következő körre.

Mindketten tisztában vagytok vele, hogy a pumpáló mozdulatok milyen hangeffektekkel járhatnak, akkor meg mit kell csodálkoznod rajta, pláne szégyenkezned miatta…?

A gátlások kezdeti feloldására tökéletes a halk zeneszó – de semmiképpen sem a tévé moraja.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!