4 dolog, amit a pornó filmekből elleshetsz és sokkal boldogabb leszel tőle

Kovács Andrea
Írta: ,
4 dolog, amit a pornó filmekből elleshetsz és sokkal boldogabb leszel tőle

Kép forrása: stock.sokolov.com.ua

A pornóról általánosságban csak rosszat hallunk, pedig nem annyira a tartalommal, mint inkább azzal van a baj, hogy meglehetősen sok, silány minőségű anyag került fel a netre. Azonban, ha megfelelő színvonalú filmet sikerül keresned, akkor azzal nem csak a kedveteket hozhatod meg egy kis hancúrhoz, hanem néhány hasznos praktikát is elleshetsz.

Ugyan a női orgazmus sokszor csak megjátszott rész a filmekben, a valóságban arra kell törekednetek, hogy ne hiányozzon az életetekből. Sokan nem fordítanak az elérésére kellő hangsúlyt, pedig összekovácsolja a kapcsolatot, és pörgősebbé teszi a szexuális életet, ha az együttléteket mindkét fél egyformán élvezi.

De mi a helyzet, ha ez neked nem megy olyan könnyen? A filmek erre is megmutatják a megoldást. Először is, a petting, az orális szex természetes és alapvető, márpedig ezekkel egy átlagos nő sokkal könnyebben eljut a csúcsra, mint a hagyományos együttlét során.

Végül pedig a színésznők nem félénkek, és saját kezükbe veszik az irányítást, ha szükséges – még pedig szó szerint. Nem muszáj tehát feltétlenül a párodtól várni a „csodát”, nyugodtan besegíthetsz. Ezt legalább annyira izgatónak fogja találni, mint azt, hogy eljutsz a csúcsra.

Tipp: Ha nehezen jutsz el a csúcsra, válasszatok közösen egy izgalmas segédeszközt!

A felnőtteknek készült filmekben aligha láthattál olyan nőket, akik szégyellősek, takargatják magukat, vagy éppen úgy választanak pózt, hogy a férfi még véletlenül se láthassa vélt, vagy valós hibáikat. Nyilván egy film más, hiszen ott rengeteget lehet csalni a kameraállásokkal és az utólagos effektekkel.

De, aki már valaha ágyba bújt egy másik személlyel, az ezzel pontosan tisztában van. A nők többnyire sokkal kritikusabbak magukkal, mint kellene, pedig az önbizalomra hatalmas szükség van a hálószobában.

Ideje elfogadnod, hogy az a személy, akivel megosztod az ágyadat, téged tart a legtökéletesebbnek! Elvégre, te sem véletlenül vonzódsz hozzá, egyáltalán nem azokra az apró szépséghibákra koncentrálsz, amik esetleg zavarják őt.

Tipp: Félre a szégyenlősködéssel! Ideje tükröt tennetek a hálószobátokba is.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba