5 ciki dolog, ami veled is megtörténhet szex közben - és nem kell miatta szégyenkezned

Írta: ,

Ironikus, de minél inkább felvilágosultak vagyunk a szexszel kapcsolatosan, minél inkább elérhetővé válik az intimitás minden apró szeglete, annál több dolog miatt fogunk aggódni. A „hétköznapi” szeretkezések azonban nem filmbeillően tökéletesek: igenis vannak bakik, hibák, kínosnak ható helyzetek, amik miatt azonban nem kell aggódnod – főleg nem szégyenkezned. Eláruljuk, melyek ezek!

Bár már nem éppen ismeretlen tény, hogy a pornófilmek túlnyomó többségét szinkronizálják, sokan még mindig zavarba jönnek a furcsának ható hangok miatt szex közben.

Ezek többsége inkább vicces, és nem feltétlenül kínos, ezért aztán sokkal jobban teszitek, ha vagy teljesen figyelmen kívül hagyjátok őket, vagy nevettek egyet, és mindent folytattok pontosan ugyanúgy.

Mire is gondolunk? Pl. a hüvelyből távozó levegő hangjára, ami néhány pózban gyakorlatilag elkerülhetetlen, de akár köztetek is megrekedhet a levegő, ami egy szorosabb ölelés során elszökik.

Persze ide tartozik minden cuppantás, szívogatás is, ami ott és akkor zavarba ejtő lehet számodra, de elhiheted, ha az élvezetre koncentrálsz, nem a hangokra, egészen másként festenek majd a dolgok.

Sajnos még mindig ott tartunk, hogy sokan cikinek tartják beszélni a védekezésről, holott ez mindennél fontosabb lenne, különösen a kalandok esetében. Meglehetősen sok módszer áll a rendelkezésetekre, amik közül válogathattok, ám pl.

a fogamzásgátló tabletta nem okoz túl nagy fejtörést szex előtt.

Nem úgy az óvszer! Bár ezzel a hasznos eszközzel inkább a pasik szoktak melléfogni, mivel többnyire ők helyezik fel, náluk jelentkeznek a komplikációk: elszakad, megsérül, leesik… Bőven elég, ha ő kínosan érzi magát, te ne tedd!

És persze akkor se aggódj, ha a te közreműködéseddel sült el balul a dolog.

A lényeg, hogy legyen nálatok tartalék, és ne aggódjatok az óvszer-bakik miatt, mert ezekkel mindenki találkozik.