Arcra puszival indít, autós szexben végződik. Mi az?

Szekeres Bori
Írta: ,
Arcra puszival indít, autós szexben végződik. Mi az?

Kép forrása: imarin/depositphotos.com

Van egy sötét titkom, amit rögtön be is kell vallanom, mielőtt belemennék ebbe a tesztbe. Utálok társasjátékozni. Tessék, kimondtam. A legtöbbször túlkomplikáltnak tartom a szabályokat, de ha a szabályok egyszerűek, akkor meg a játék unalmas, és általában már a színes, gyerekes dobozoktól is kiver a víz. Nem voltam benne biztos, hogy én leszek a Monogamy erotikus társasjátékának célközönsége. (X)

FIGYELEM: A bien.hu olvasóit 2019. május 8-12. között egy 20%-os kedvezménykuponnal is megajándékozzuk! Használd a 2019JOY kuponkódot a vagyaim.hu webshopban

Amikor a főszerkesztőm rám írt, hogy elindult a motoros küldönc a tesztelésre váró játékkal, nagyon reméltem, hogy valami diszkrét csomagolásba tette, és nem kell óriási terheshassal ajtót nyitnom a futárnak, aki tökéletesen tisztában van vele, hogy egy kvázi szexuális segédeszközt veszek át tőle. A diszkrét kartondoboz szerencsére nem árult el semmit, de kibontva rájöttem, hogy akár egy sima szatyorba téve sem lett volna ciki átvenni a játékot: a Monogamy piros és arany színű dobozában persze van egy kis kikacsintás meg kacérság, de azért simán végig lehet menni vele a 7-es buszon is, végállomástól végállomásig, nem érzi magát tőle úgy az ember, mint akivel mondjuk éppen a saját nagyanyja fordul szembe a Mucika Szexshop vintage pornó és szájpecek polcainak kereszteződésében.

Arcra puszival indított, autós szexben végződött

Ezt nyugtázva én szépen le is tettem a nappali asztalára a bontatlan játékot, és intéztem tovább a napi teendőimet. Nem gondolom, hogy különösebb panasz lehetne a szexuális életünkre, de való igaz, hogy várandósan azért nem éreztem azonnal ellenállhatatlan vágyat arra, hogy feje tetejére állítsam a várost friss eperért, amivel még éppen időben érek haza ahhoz, hogy jégre tegyem a pezsgőt, és szexi fehérneműben várjam haza a férjemet, akinek búgó hangon azt rebegem: „állítsd fel a bábudat, és vesd el a kockát!

Eleve kevés feladatot tudtam elképzelni, ami engem most izgalomba hoz, innen üzenem viszont a gyártónak, hogy lehetne egy „Pregnancy Edition”, amiben mondjuk minden második mezőn talpmasszázs van, a többin pedig olyan mondatokat kell a férfinak a nő fülébe suttognia, minthogy „Kifestettem a gyerekszobát!” vagy „Beszereztem az OEP papírokat a CSED-hez!”. Semmi erotikusabbat nem tudok elképzelni. Minden esetre, bár éreztem, hogy ez a doboz nem ilyen huncutságokat rejt, leborotváltam a lábamat, és úgy éreztem, ezzel fel vagyok készülve.

Este a férjem már sokkal lelkesebb volt, és amint hazaért, olyan lendülettel hántotta le a műanyag fóliát a Monogamy dobozáról, ahogyan nászutas korunkban rólam a harisnyát. Lelkesen kezdte tanulmányozni a leírást és – mert ismer engem ez az áldott jó ember – rögtön tájékoztatott, hogy van benne talpmasszázs is. Letettem a kamillateámat és kicsit megigazgattam magamon a kismamahálóinget. Figyelek.

A Monogamy szabályai nem túl bonyolultak, így nem veszítettem el az érdeklődésemet már attól, hogy végig kellett hallgatnom őket: mindketten kaptok egy bábut, amivel annyit kell lépni, ahányat a kockával dobtok, majd az adott mezőn lévő ábrának megfelelően kell húzni egy feladatkártyát, illetve van ivós, evős, vetkőzős, csókolózós és Jolly Joker mező is, ahol azt csinálhatsz, amihez éppen kedved van.

Arcra puszival indított, autós szexben végződött

A társasjáték táblán három kört kell megtennetek, minden körrel egyre „keményebb” (khm…) feladatok jönnek, az Intim kör inkább csak romantikus hangulatba hoz a kellemes emlékek megidézésével, egy-egy jó beszélgetéssel, a Szenvedélyesben már egészen konkrét szexuális játékok vannak (pl. kényeztesd a párodat a fehérneműjén keresztül a száddal), a Forróban pedig egészen merész, akár a helyszínen teljesíthető, akár a jövőre vonatkozó feladatok szerepelnek.

Ezek között vannak izgalmasabbak és vannak olyanok is, amik – szerintem – egyszerűen csak közönségesek, de a Monogamyban éppen az a jó, hogy senki nem tart pisztolyt a fejedhez és nem lobogtatja az arcodba a játékszabályt sem, mint kötelezvényt, ha valamelyikőtök úgy gondolja, simán húzhat egy újabb kártyát ahelyett, amit éppen felvett, sőt dönthettek úgy is, hogy például csak az Intim szinten játszotok. A cél úgysem az, hogy minél hamarabb körbelovagoljátok a pályát, hanem hogy egymásra hangolódjatok, és felforrósítsátok a közösen eltöltött időt.

Éppen ezért a játéknak sem akkor lesz vége, ha valaki a Cél mezőre lép, hanem amikor ti úgy érzitek, hogy már nem igazán akaródzik levenni a kezeteket a másikról azért, hogy a dobókockát taperoljátok. Ha jól játszotok, akkor itt mindenki nyer.

Bár mi abszolút nehezített pályán indultunk, a Monogamy végül így is mindkettőnknek bejött, egyúttal abban a szakaszban, amit az angol már diszkréten csak pillow talknak nevez, megbeszéltük, hogy tulajdonképpen jó ötlet összeszokott pároknak erotikus játékot tervezni. Elvégre hiába az ilyen-olyan, élethelyzetekből adódó szex-szünetek, vagy éppen a sztereotípia, miszerint a házaspárok szexuális élete már csak hervadó rózsaszál az éjszakát járó szinglik feslő bimbójához képest, azért mégis több eséllyel talál kapura az, akinek legalább ahhoz nem kell 3 órás násztáncot járnia, hogy hazavigyen valakit.

Arcra puszival indított, autós szexben végződött

A statisztikáért rajongó férjem ki is fejtette, hogy egy átlagosnak mondható szexuális életet élő házaspár mennyivel többször szeretkezik, mint egy állandóan partnert kereső szingli, de én itt már azon gondolkodtam, hogy van-e még vaníliás puding a hűtőben, vagy elhasználtuk a játék közben.

A mennyiséggel tehát nincs gond, nem lehet a minőséggel sem, hiszen két ember, akik már jól ismerik egymás testét olyanok az egyéjszakás kalandorokhoz képest, mint egy 4G-s internettel ellátott okostelefonos felhasználó Kolumbusz Kristóf mellett.

A hiba inkább abban szokott lenni, hogy elmarad a „vadászat” izgalma. Az ősember még fűszerpác nélkül is meg tudta enni a mamuthúst, és biztos, hogy jobb íze volt, mint a csontozott karajnak a hentestől.

Lássuk be, egyszerűen szeretünk dolgozni a szexért, és a Monogamy éppen ezt művelteti veled. Mert oké, hogy vannak a bejáratott utak, és rutinos mozdulatokkal juttatjátok a csúcsra egymást, de az igazi buli nem az az 5-10-15, urambocsá’ 30 másodperc, amit ott fent pörögtök, hanem amíg odáig eljuttok együtt. Ehhez az utazáshoz pedig a Monogamy olyan, mint egy jó kis úti kalauz: bemutatja a város összes nevezetességét, és ti döntitek el, hogy hol álltok meg bámészkodni kicsit.

Ha ti is kipróbálnátok, itt szerezhetitek be!

Képek: dekazigzag, shutterstock

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!