3 póz amit ki kell próbálnotok, ha laposodna a szex

Kovács Andrea
Írta: ,
3 póz amit ki kell próbálnotok, ha laposodna a szex

Az ember hamar a megszokás rabjává válik, legyen szó az élet bármely területéről, épp ezért nem árt néha egy kis vérfrissítés – jelen esetben vérpezsdítés! Ha megfűszereznéd a szexuális életeteket, nyúlj bátran az ősi indiai művészethez, a Káma-szútrához, nem hiába hívják ugyanis a „szerelem tudományának”. Íme 3 izgalmas pozitúra az örök érvényű könyvből, ami újszerű élményeket és gyönyört csempészhet a hálószobátokba. Vessétek be őket még ma! ;)

Vagyaim.hu Black Friday

Felhúzott lábbal – bárhol, bármikor

Ez az a póz, amit – ha bevállalósak vagytok – akár a liftben is kipróbálhattok egy heves pillanatban. Igazi felfokozott, gyors menetet ígér! Egyszerű kivitelezni, elég hozzá egy talpalatnyi hely, a hangulat pedig pillanatok alatt felforrósodik, hiszen egész testetekkel összesimulhattok szenvedélyes csókolózás közepette.

Álljatok egymással szembe, húzd fel az egyik térded, és hopp! Már benned is van a partnered. Alacsonyabb pasik előnyben – akkor lesz igazán kényelmes a pozíció, ha nincs nagy magasságbeli különbség köztetek. Ha mégis, akkor állj fel egy kis emelvényre!

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)