23 óra alatt 620 férfival volt együtt! Elgondolkodtató Guinness rekordok

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
23 óra alatt 620 férfival volt együtt! Elgondolkodtató Guinness rekordok

A versengés átszövi az életünket. Mért lenne ez alól kivétel a szex, hiszen nagyon is fontos szerepet tölt be a mindennapjainkban.

Vagyaim.hu
Születés

Nézzük először is a történelmi célt a szex terén, vagyis az utódnemzést. Senki számára nem ismeretlen a dolog, mégis vannak olyanok, akikkel egy picit elszállt a ló. Ilyen a 17. században élt Moulay Ismail Ibn Sharif, aki 500 fős háremet tartott fenn. Hogy eleget tett férfiúi kötelességeinek azt mi sem bizonyítja jobban, mint 1041 utóda.

Persze nem kell háremet fenntartani, hogy az ember rengeteg apróságot tudhasson a magáénak. Egy földműves felesége is képes „nagyot” alkotni, hiszen a szóban forgó hölgy nem kevesebb, mint 66 gyereknek adott életet 26 szülése alkalmával.

Köztük 16-szor születtek ikrek, 6-szor hármas és 4-szer négyes ikrek.A világ legidősebb elsőgyerekes kispapája megtisztelő címet egy indiai úr viselheti, aki az örömteli hírt 94 éves korában halhatta ötvenet betöltött feleségétől. A „trónt” egy honfitársától szerezte meg, aki 90 évesen nemzette 22. gyermekét.

Szeretők

Méltán pályázhatna a legtöbb szeretőt tartó férfi posztjára a már korábban emlegetett 17. századi uralkodó.

Ám őt is könnyedén letaszítja a trónról egy bizonyos Fatafehi Paulah, a Tonga-szigetek egykori királya. Hírét Cook kapitány hozta el Európába, aki 1777-ben járt a kérdéses szigeten. Az uralkodó előjoga volt, hogy a nőket megfossza szüzességüktől.

A király alattvalói pedig ehhez tartották magukat, így, tekintve a koronás fő hajlott korát, körülbelül 37000 hölgy életében hagyott maradandó nyomot. Ám még a király teljesítménye is eltörpül Augustus, római császár lányának étvágya mellett.

A kérdéses hölgy ugyanis nagyjából 80000 férfit csábított az ágyába, és ezzel bizony kivívta a nép haragját. A nem éppen erkölcsi tartásáról híres Róma sem tűrhetett ilyen nagy szexuális étvágyat, így a nő Pandateria szigetén, száműzetésben végezte.

Vagyaim.hu

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató