23 óra alatt 620 férfi! Pikáns Guinness rekordok

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
23 óra alatt 620 férfi! Pikáns Guinness rekordok

A versengés átszövi az életünket. Mért lenne ez alól kivétel a szex, hiszen nagyon is fontos szerepet tölt be a mindennapjainkban.

Orgazmus

A gyönyör érzését a nők jóval tovább képesek érzékelni, mint a férfiak. Míg az erősebbik nem esetében hosszas gyakorlással ez az idő kitolható akár 10 másodpercig is, addig a nőknél a feljegyzett, leghosszabb orgazmus negyvenhárom irigyelt másodpercig is eltartott.

Ma már tisztában vagyunk azzal, hogy ejakulálni nem csak a férfiak képesek. A távolsági rekordot azonban még a hímek tartják, kerek 6 méterre való spricceléssel, ám a nők is szép eredményeket produkáltak a maguk 3 méterével.

Szeretők

Méltán pályázhatna a legtöbb szeretőt tartó férfi posztjára a már korábban emlegetett 17. századi uralkodó.

Ám őt is könnyedén letaszítja a trónról egy bizonyos Fatafehi Paulah, a Tonga-szigetek egykori királya. Hírét Cook kapitány hozta el Európába, aki 1777-ben járt a kérdéses szigeten. Az uralkodó előjoga volt, hogy a nőket megfossza szüzességüktől.

A király alattvalói pedig ehhez tartották magukat, így, tekintve a koronás fő hajlott korát, körülbelül 37000 hölgy életében hagyott maradandó nyomot. Ám még a király teljesítménye is eltörpül Augustus, római császár lányának étvágya mellett.

A kérdéses hölgy ugyanis nagyjából 80000 férfit csábított az ágyába, és ezzel bizony kivívta a nép haragját. A nem éppen erkölcsi tartásáról híres Róma sem tűrhetett ilyen nagy szexuális étvágyat, így a nő Pandateria szigetén, száműzetésben végezte.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv