A nők jobban ragaszkodnak szeretőjükhöz – A labdarúgó Eb alatt többen csalják meg párjukat (x)

bien.hu
Írta: ,

„Bent kell maradnom este túlórázni.”, „Üzleti vacsorára vagyok hivatalos.”, „Elmegyek a barátnőmmel vásárolgatni.” – ezek bizony a hűtlenkedők leggyakoribb hazugságai. Az egyetlen hazai „szeretőkereső” oldal, a Viszony.hu több száz – párkapcsolata mellett a félrelépést tervezgető – társkeresőjét kérdezte meg arról, milyen elvárásaik, igényeik vannak szeretőjükkel szemben.

A külső kevésbé számít

A férfiak a szőkéket, a nők a barnákat részesítik előnyben, de abban mindkét nem egyetért, hogy a külső kevésbé számít egy szeretői kapcsolatban, mint a hagyományos párválasztás esetén. Mindemellett a nőknek a sportos, magas, borostás partner a legvonzóbb, a férfiak pedig azokat a nőket részesítik előnyben, akik diszkrét sminket, ám de szexi, kihívó ruhát viselnek. Egyébként meg nagyjából teljesen mindegy – derült ki a felmérésből.

A nők ragaszkodóbbak

Az viszont kölcsönös elvárás mindkét fél részéről, hogy a szerető érjen rá hetente legalább egy alkalommal, de ha lehet, inkább többször. A nők ragaszkodóbbak, nekik nagyobb igényük van arra, hogy partnerük szinte mindig ráérjen. A férfiak megelégszenek heti egy-két titkos találkával, számukra kevésbé fontos, hogy szeretőjük mindig elérhető legyen. A nők szívesebben szerveznének akár közös utazást is titkos partnerükkel, a férfiak viszont jobban tartanak ettől, egyrészt a lebukás, másrészt pedig a túlzott kötődés kialakulása miatt.

A tipikus hazugságok

A hölgyek leggyakrabban a vásárolgatást, a fodrászt, a barátnőkkel való találkozást vagy egy nem létező tanfolyamot hazudnak párjuknak arra az időre, amikor szeretőjükkel találkoznak – derült ki a Viszony.hu kutatásából. A férfiak sem sokkal kreatívabbak, ők a váratlan üzleti útra vagy egy fiktív baráti összejövetelre, esetleg túlórára hivatkoznak ilyenkor.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019