A 6 legkegyetlenebb szexgyilkos

Sándor Alexandra
Írta: ,

Sajnos vannak olyan tényezők, amelyek a testedben vagy a tudatodban gyökeret verve egyszerűen megakadályozzák, hogy a libidód kiteljesedjen. A következők a leggyakoribbak, és hosszú távon talán a legveszedelmesebbek is egyben…

Negatív testkép

Hogyan is érezhetnéd magad szexinek, ha folyton szidod a saját testedet?

Ahhoz, hogy elérd az izgalmi állapotot, majd pedig átadd magad a csúcsra vezető mámornak, muszáj jóban lenned magaddal.

Ne tedd külső tényezőktől – például a partnered visszajelzéseitől – függővé az önértékelésedet!

A legfontosabb, hogy fejben döntsd el, mit akarsz gondolni és érezni, amikor tükörbe nézel.

Kiegyensúlyozott táplálkozással, rendszeres mozgással, illetve tudatos stresszoldással elérheted azt a bizonyos „mindent megteszek magamért” szintet, ami segít a most még hibának látott sajátosságaid elfogadásában és megszeretésében.

Amennyiben a párod küzd önbizalom-problémákkal, beszélj erről nyíltan vele, s biztosítsd róla, hogy úgy kívánod, ahogy van!

Hüvelyszárazság

Noha ez a probléma kifejezetten gyakori a menopauzán átesett nők körében, akiknél megváltozott a szervezet hormonális egyensúlya, ma már a legfiatalabbak is küzdhetnek vele.

Tüneti kezelésre kiválóan alkalmas a vízalapú síkosító, ám hosszú távon érdemes megtalálni a tünet okát.

Fogamzásgátló mellékhatásaként és bizonyos nemi szerveket érintő kórképeknél is előfordulhat, leggyakrabban mégis lelki gond áll a hátterében.

A vizsgálódást mindenképpen a nőgyógyásznál kell elkezdeni, utána pedig jöhet a pszichológusi, szexológusi vagy szexuálterapeutai segítség.

Minél hamarabb elindulsz a megoldás útján, annál kevesebbet fogsz emiatt kínlódni!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019