6 érv egy férfitól, hogy ne aggódj, amiért pornót néz a párod

Sándor Alexandra
Írta: ,

Frank Kobola, az amerikai Cosmopolitan publicistája csokorba szedett néhány érvet, amelyekkel meg szeretné győzni a nőket: semmi okuk rá, hogy a partnerük pornófogyasztása miatt aggodalmaskodni kezdjenek. Ha te is találtál már gyanús oldalakat a közösen használt számítógépeteken, nem árt tisztában lenned a következőkkel…

Nem olyan számára az ideális szex

A pornó azt a fajta eszképizmust, azaz a mindennapoktól való elrugaszkodást megcélzó világot testesíti meg a pasik számára, mint a szerelmes regények a nőknek – csak nemi szervek szerepelnek benne premier plánban az érzelmek helyett.

Mint ahogy a valóságban te sem szeretnél valami tragikus szerelmi sztori főhőse lenni, ő sem vágyik rá, hogy a reflektorok kereszttüzében magáévá tegyen egy nyögdécselő lyukká derogált csajt.

Így amiatt sem kell fognod a fejedet, ha a kedvesed esetleg rákapott a fétisfilmekre, vagy bármi olyanra, ami a szexuális életeteknek nem része.

Más nézni valamit, és más megélni – elég gyakori, hogy valaki ezek közül csak az egyikre vágyik.

Sem időt, sem energiát nem lop el tőled

A nők általában azért érzik megcsalásnak a párjuk pornófogyasztását, mert azt az időt és energiát sem ők kapják, amit a férfi a magányos kikapcsolódásra szán.

Pedig a maszturbáció a normális szexuális élet része, és semmi kivetnivaló nincs benne.

Persze, más a helyzet, ha a felnőtt filmek kihatnak a mindennapi életre, mert akkor akár függőség is állhat a háttérben.

Amennyiben viszont még egyszer sem kaptad rajta, csak a böngészési előzményekből vagy a letöltött filmek listájából értesültél az igazságról, valószínűleg semmiféle kárt nem szenvedtél az intim hobbi miatt.