6 érv egy férfitól, hogy ne aggódj, amiért pornót néz a párod

Írta: ,

Frank Kobola, az amerikai Cosmopolitan publicistája csokorba szedett néhány érvet, amelyekkel meg szeretné győzni a nőket: semmi okuk rá, hogy a partnerük pornófogyasztása miatt aggodalmaskodni kezdjenek. Ha te is találtál már gyanús oldalakat a közösen használt számítógépeteken, nem árt tisztában lenned a következőkkel…

Nem olyan számára az ideális szex

1/6 Nem olyan számára az ideális szex

A pornó azt a fajta eszképizmust, azaz a mindennapoktól való elrugaszkodást megcélzó világot testesíti meg a pasik számára, mint a szerelmes regények a nőknek – csak nemi szervek szerepelnek benne premier plánban az érzelmek helyett.

Mint ahogy a valóságban te sem szeretnél valami tragikus szerelmi sztori főhőse lenni, ő sem vágyik rá, hogy a reflektorok kereszttüzében magáévá tegyen egy nyögdécselő lyukká derogált csajt.

Így amiatt sem kell fognod a fejedet, ha a kedvesed esetleg rákapott a fétisfilmekre, vagy bármi olyanra, ami a szexuális életeteknek nem része.

Más nézni valamit, és más megélni – elég gyakori, hogy valaki ezek közül csak az egyikre vágyik.

Sem időt, sem energiát nem lop el tőled

2/6 Sem időt, sem energiát nem lop el tőled

A nők általában azért érzik megcsalásnak a párjuk pornófogyasztását, mert azt az időt és energiát sem ők kapják, amit a férfi a magányos kikapcsolódásra szán.

Pedig a maszturbáció a normális szexuális élet része, és semmi kivetnivaló nincs benne.

Persze, más a helyzet, ha a felnőtt filmek kihatnak a mindennapi életre, mert akkor akár függőség is állhat a háttérben.

Amennyiben viszont még egyszer sem kaptad rajta, csak a böngészési előzményekből vagy a letöltött filmek listájából értesültél az igazságról, valószínűleg semmiféle kárt nem szenvedtél az intim hobbi miatt.

Nem pótolja a veled való szexet

3/6 Nem pótolja a veled való szexet

Attól még, hogy háromfogásos vacsorát tervezel, a pasidnak még ebédelnie is kell – nem várhatod el, hogy egész álló nap éhezzen.

A tudományos kutatási eredmények ugyan ellentmondanak a páros és a magányos „együttlétek” gyakoriságának összefüggésében, de a szexológusok gyanítják, hogy állandó partnerrel még tovább fokozódik az étvágy.

Magyarán a kedvesednek azért szottyan kedve a szólózásra, mert egész nap te jársz a fejében, és az, hogy mi mindent tehetne veled.

A pornó csak egy katalizátor, egy látvány útján érkező inger, ami segít ennek a kiélésében.

Nem akar randizni a pornósztárokkal

4/6 Nem akar randizni a pornósztárokkal

Mielőtt kétségbeesnél a pornósztárok tökéletesnek tűnő idomai és abszolút szőrtelen teste miatt, halkan feltesszük a kérdést: hallottál már olyan férfiról, aki direkt egy ilyen foglalkozást űző hölgyeményt akart maga mellé társnak?

Persze, a szerelem mindent áthidal, de általában olyan történeteket szoktunk hallani, hogy a srác utólag tudta meg, milyen pályán mozog a választottja.

Csekély tehát annak az esélye, hogy a párod fejében felmerüljön a gondolat: helyetted inkább az arcraélvezés elegáns tűrésében jeleskedő szőkeséget szeretné gyermekei anyjának.

Ettől még nem lesz deviáns

5/6 Ettől még nem lesz deviáns

„Mi a fenétől sikerült elélveznem?” – teszi fel magának a kérdést minden férfi legalább egyszer az életben Frank szerint.

Az amerikai Cosmo tollforgatója valószínűleg tapasztalatból tudja, hogy a férfiak olykor annyira felizgulva kattintgatnak össze-vissza a pornóoldalakon, hogy végig sem gondolják, végül hol kötnek ki.

Tehát egyetlen film alapján nem tudsz személyiségre vonatkozó következtetéseket levonni.

Kivéve, ha a furcsaság kifejezetten törvénysértő (erre inkább nem is említenénk példákat), mert akkor muszáj beszélnetek róla.

Figyelem: a tetőtől talpig feszes latexruhát semmiféle jogszabály nem tiltja. Még akkor sem, ha csupán három lyuk van rajta, és ebből a szemnek nulla…

Szerinte ez nem nagy dolog

6/6 Szerinte ez nem nagy dolog

Míg te talán órákon keresztül agyalsz rajta, hogy a pasid vajon miért néz pornót, illetve elgondolkodsz rajta, mit nem csinálsz elég jól, neki ez a fajta gondolatmenet eszébe sem jut.

Nem ábrándozik róla, hogy bárcsak te is úgy szeretnéd az anális szexet, mint a tegnapelőtt tíz percig nézett bögyös maca, és nem vár tőled spriccelős élvezést csupán azért, mert az egyik filmben azt látta.

Sőt, valószínűleg egyáltalán nem hozza összefüggésbe a felnőtt filmek világát a kapcsolatotokkal vagy veled.

A legbölcsebb tehát, ha te sem teszed!