6 érv amellett, hogy szexelned kell

Sándor Alexandra
Írta: ,

A szex nemcsak kellemes, hanem még jótékony hatása is lehet a testi-lelki egészségedre. Összegyűjtöttük, hogy egy (vagy több) alapos lepedőgyűrés mi mindent tehet érted!

Serkenti az immunrendszered

A rendszeres szexuális életet élőknél magasabb azoknak az antitesteknek a száma, melyek védik a szervezetüket a kórokozókkal szemben.

Ez nem holmi feltételezés, hiszen a pennsylvaniai Wilkes Egyetem munkatársai kimutatták: a hetente egy-két összebújásnak örvendők immunrendszere valóban erősebb.

Érdekes összefüggés, hogy ennél nemcsak kevesebb, de több szex is alacsonyabb antitest-számmal jár, tehát bizonyos értelemben „elfáraszt”.

Persze, a megfelelően működő védekező-képességhez kiegyensúlyozott táplálkozás, gyakori testmozgás, megfelelő alvás és együttlét alatti védekezés is szükséges – utóbbi nyilván csak akkor, ha éppen nem a gólyaprojekten töritek a fejeteket.

Jót tesz a húgyhólyagodnak

Az erősebb medencetáji izomzat segít az akaratlan vizeletürítés, tehát az inkontinencia megelőzésében.

Hiába tűnik számodra furcsán távolinak a hatalmasnak látszó betétek világa, a nők 30%-a megtapasztalja élete során, hogy milyen, amikor elcsöppen odalent, aminek nem kéne.

A jó szex szó szerint edzi a hólyagod fölötti kontrollért felelős izmokat.

Orgazmus idején például olyan erővel húzódnak össze, mint a bicepszed a formálására irányuló súlyzós gyakorlatokkor.

Ha szeretnél biztosra menni a témában, próbáld ki az intim tornát, amellyel bármilyen életkorban feldobhatod a szexuális életedet és az arrafelé található szervek egészségét!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019