5 tipp, hogy távkapcsolatban is fűszerezd a szexet

Sándor Alexandra
Írta: ,

Két üzenetváltás az előjáték, a lényeg pedig a reptéri toaletten zajlik? Na, azért a távkapcsolatos szex nem feltétlenül így zajlik – bár tagadhatatlanul megvan a szépsége az említett változatnak is. Most viszont olyan ötleteket szedtünk össze, melyek segítenek némi változatosságot csempészni az intim percekbe. 

Mentális előjáték

A hosszas távollét előnye, hogy az előjáték akár hetekig is eltarthat – méghozzá úgy, hogy szigorúan fejben marad.

Egyezzetek meg benne: a külön töltött időben fenntartás nélkül közlitek egymással az ilyen irányú vágyaitokat.

Elég pikáns ugyanis a sokadik menet részleteit tervezgetni, majd írásban elküldeni a másiknak, amíg az éppen békésen tévézik, esetleg tárgyaláson van…

A lényeg, hogy ne arra összpontosítsatok, amit nem művelhettek egymással, tehát ne hagyjátok eluralkodni a hiányérzetet!

Hanem inkább annak örüljetek, hogy bőven lesz alkalmatok megvalósítani a kiagyalt manővereket, ráadásul egymás vágyainak megismerését is tökélyre fejleszthetitek.

Sőt, az efféle kommunikáció lehetővé teszi, hogy olyasmivel is előhozakodjatok, amivel egy meghitt, együtt töltött este után szégyellősen tennétek…

A jó öreg Skype

Egy fórumozó írta, hogy a Skype-szex olyan, mint a cyberszex és egy online nőgyógyászati vizit keveréke – aminél a zoomolás még véletlenül sem neked dolgozik, tehát célszerű hanyagolni.

Annak érdekében, hogy inkább az előbbinek irányába tartson a dolog, a számítógép és a webkamera éppen előtted helyezkedjen el, ne pedig felfelé vagy lefelé billentve, különben durván torzítani fogja a képet.

Kapcsold le a mennyezeti világítást, továbbá a fejed fölött található összes lámpát, mert a gép mellett lévő asztali bőven elég lesz.

A szemmagasságból érkező fény sejtelmes és szexi, valódi szexistennőnek fogsz tőle kinézni!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019