5 mód, hogy rendezni tudjátok a szex miatti konfliktust

Sándor Alexandra
Írta: ,

Túl kevés? Túl sok? Egyszer ő hárít, aztán pedig te nem akarod? Vagy hiába próbálkozik, messze elkerül az orgazmus? A szexuális problémákat mindenképpen közösen kell megoldanotok. Thomas F. Crum könyvéből, a The Magic of Conflict-ból szedtük most össze, milyen stratégiákhoz folyamodhatsz ilyenkor.

Elkerülés

Noha messze nem ez számít a leghatékonyabb konfliktus-megoldási módnak, olyan gyakori, hogy muszáj róla szót ejteni. Sőt, akár még működhet is!

A lényeg, hogy a szexuális probléma jelentkezésekor ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget. Persze, ez csak akkor megy, ha zavaró apróságról van szó – oltári nagy gond esetén nem.

Ideiglenes bajoknál nyújthat megoldást, amikor a partnered például már egy hete fáradtság miatt visszautasít, miközben tudod, hogy a munkahelyén tényleg extra nagy a hajtás.

Sajnos nem kis feladat eldönteni, mikor érdemes az elkerülő stratégiát választani, egyetlen próbálkozást azonban megér.

Máris mondjuk a többit, amit elővehetsz szükség esetén.

Elfogadás

Megeshet, hogy időközben rájössz: együtt tudsz élni a partnered szexuális igényeivel.

Ha például neki magasabb a libidója, és heti 3-4 együttlétet szeretne, míg te beéred kettővel, megfelelő körülmények mellett egy kis gyakorítás neked is jól jöhet.

Az elfogadásnak akkor kiemelt a jelentősége, ha a partnered számára nagyon fontos dologról van szó, te pedig ugyanabban a témában alkuképesnek bizonyulsz.

Szigorúan tilos bevetned, ha az alkalmazkodást bármilyen szinten negatívnak éled meg, továbbá úgy érzed, hogy áldozatot hozol érte.

A szex nem az önfeláldozás helye!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019