5 izgalmas praktika egy hajtépően jó előjátékhoz

Írta: ,

A párkapcsolatok indulásakor, amikor az együttlétek mindig szenvedélyesek és gördülékenyek, egyáltalán nem gondolunk az előjáték fontosságára. Valahogy magától értetődő, hogy nem csak bebújunk pucéran az ágyba, és elkezdjük a jól ismert rutint. Nincs persze azzal se baj, ha a későbbiek során kialakítotok egy olyan menetrendet, ami mindkettőtök számára élvezetes, azonban időnként nem árt, ha kicsit megfűszerezitek az előjátékot is. Erre az esetre hoztunk most néhány izgalmas praktikát!

1/5 Figyelemfelkeltés - egyértelműen!

Semmi szégyellnivaló nincs abba, hogy kimondod, mire vágysz, és mit szeretnél, függetlenül attól, hol vagytok. Ha a szerelmed fülébe súgod a bevásárlóközpont közepén, hogy már alig várod az estét (esetleg a konkrét terveidbe is beavatod), akkor a nélkül kezded meg az előjátékot, hogy bármit tettél volna fizikálisan.

Amennyiben ehhez szégyellős vagy kicsit, küldhetsz neki üzenetet a nap folyamán, és amit kimondani egyelőre nem mersz, azt nyugodtan leírhatod. Persze máshogyan is egyértelműsítheted a helyzetet: simulj hozzá a konyhában, vagy csak egyszerűen érintsd meg úgy, hogy tökéletesen tisztában legyen vele, mit szeretnél.

A legjobb, ha egy-egy ilyen „akció” után nem tudtok egyből ágyba bújni, hiszen így várnia kell az együttlétig, de a gondolatait garantáltan te fogod kitölteni.

Olaj, masszázs, kényeztetés Kép forrása: bezikus/depositphotos.com

2/5 Olaj, masszázs, kényeztetés

Ez a praktika vonatkozhat a konkrét előjátékra is, garantáltan új színt viszel az együttlétekbe, ha kicsit változtatsz a technikádon. Azonban arról sokan elfeledkeznek, hogy a férfiak is igénylik a kényeztetést – és nem csak testileg, hanem lelkileg is.

Hogyan lehet ezt összefűzni az előjátékkal? Például úgy, hogy készítesz neki egy illóolajos habfürdőt, hogy amikor hazaér a munkából, már mehessen is relaxálni. Természetesen te is csatlakozhatsz, akár két pohár bor társaságában.

Másik tökéletes lehetőség, ha megleped egy masszázzsal. Oké, ez nem a legkreatívabb praktika, de őszintén, ti milyen sűrűn vetitek be? Jó, ha olyan masszázs olajat választasz, ami erotikus játékokhoz is bevethető, így aztán egész biztos, hogy teljesen egyértelmű lesz számára is a folytatás.

3/5 Óóó azok a csipkék!

Komoly kapcsolatokban sokan már egyáltalán nem foglalkoznak ezzel az apróságnak tűnő kiegészítővel, pedig nagyon is izgalmas tud lenni, ha nem mindig ugyanúgy várjátok egymást az ágyban.

Mindig egy nyúzott póló van rajtad? Akkor ideje, hogy felvegyél egy szexi hálóinget, vagy meglepd egy csodaszép fűzővel!

Persze igaz ez fordítva is: ha rendszeresen csipkés alsóneműben várod, akkor újdonság lehet számára egy egészen más típusú öltözék, vagy éppen az, hogy semmit nem vettél fel a köntösöd alá… A férfiak nagyon vizuális típusok, iszonyúan sokat számít az együttlétek során, hogy félig-meddig új nőt kapott magának az estére, vagy semmi újszerűt nem tartogat számára az együttlét.

Nézzetek erotikus filmet! Kép forrása: unsplash.com

4/5 Nézzetek erotikus filmet!

Nem nehéz manapság ilyen filmeket találni a kínálatban, és messze nem csak a pornóra gondolunk – bár igaz, hogy az is kiváló előjáték lehet, ha közösen választotok egy felnőtt filmet.

Azonban a romantikus-szexi jelenetekben több a hitelesség, a fantázia, ezért jobb teaserek-nek bizonyulnak.

Egy kis bekuckózás és összebújás után indulhat is a filmezés!

Persze az a jó, ha nem fogjátok elsőre végignézni a filmet, de pont ez lenne a lények, nemde?

 

5/5 Vessetek be egy szexi kiegészítőt!

Igazán széles a kínálat a szexi kiegészítőket illetően, és ezeknek már a kiválasztása is izgalommal tölthet el benneteket.

Ha elhatároztátok, hogy új színt visztek a szexuális életetekbe, érdemes közösen böngésznetek a különféle „játékszerek” között, mert már a gondolat is kellően felforrósíthatja a hangulatot – szóval nem csak akkor lesz újszerű az együttlét, amikor már be is vethetitek a legújabb szerzeményeket. Addig is maradhattok a „hagyományos” kiegészítőknél, pl. egy selyemsálnál, amivel nem csak a szemeteket köthetitek be, hiszen ez a hétköznapi tárgy a másik gyengéd megkötözésére szintén tökéletesen alkalmas.