5 izgalmas praktika egy hajtépően jó előjátékhoz

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A párkapcsolatok indulásakor, amikor az együttlétek mindig szenvedélyesek és gördülékenyek, egyáltalán nem gondolunk az előjáték fontosságára. Valahogy magától értetődő, hogy nem csak bebújunk pucéran az ágyba, és elkezdjük a jól ismert rutint. Nincs persze azzal se baj, ha a későbbiek során kialakítotok egy olyan menetrendet, ami mindkettőtök számára élvezetes, azonban időnként nem árt, ha kicsit megfűszerezitek az előjátékot is. Erre az esetre hoztunk most néhány izgalmas praktikát!

Semmi szégyellnivaló nincs abba, hogy kimondod, mire vágysz, és mit szeretnél, függetlenül attól, hol vagytok. Ha a szerelmed fülébe súgod a bevásárlóközpont közepén, hogy már alig várod az estét (esetleg a konkrét terveidbe is beavatod), akkor a nélkül kezded meg az előjátékot, hogy bármit tettél volna fizikálisan.

Amennyiben ehhez szégyellős vagy kicsit, küldhetsz neki üzenetet a nap folyamán, és amit kimondani egyelőre nem mersz, azt nyugodtan leírhatod. Persze máshogyan is egyértelműsítheted a helyzetet: simulj hozzá a konyhában, vagy csak egyszerűen érintsd meg úgy, hogy tökéletesen tisztában legyen vele, mit szeretnél.

A legjobb, ha egy-egy ilyen „akció” után nem tudtok egyből ágyba bújni, hiszen így várnia kell az együttlétig, de a gondolatait garantáltan te fogod kitölteni.

Olaj, masszázs, kényeztetés Kép forrása: bezikus/depositphotos.com

Ez a praktika vonatkozhat a konkrét előjátékra is, garantáltan új színt viszel az együttlétekbe, ha kicsit változtatsz a technikádon. Azonban arról sokan elfeledkeznek, hogy a férfiak is igénylik a kényeztetést – és nem csak testileg, hanem lelkileg is.

Hogyan lehet ezt összefűzni az előjátékkal? Például úgy, hogy készítesz neki egy illóolajos habfürdőt, hogy amikor hazaér a munkából, már mehessen is relaxálni. Természetesen te is csatlakozhatsz, akár két pohár bor társaságában.

Másik tökéletes lehetőség, ha megleped egy masszázzsal. Oké, ez nem a legkreatívabb praktika, de őszintén, ti milyen sűrűn vetitek be? Jó, ha olyan masszázs olajat választasz, ami erotikus játékokhoz is bevethető, így aztán egész biztos, hogy teljesen egyértelmű lesz számára is a folytatás.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019