5 fura dolog a mellbimbóval kapcsolatban, ami teljesen normális

Szőke Angéla
Írta: ,

A mellbimbó ugyanolyan sokféle, mint maguk a nők, így igazából nem is lehet kijelenteni, hogy mi számít „normálisnak” ebben a témakörben. Számtalan variáció létezik méretre, alakra, színre vonatkozóan és még akkor sem kell aggódni, ha nem csak kettő van belőlük, hiszen a harmadik mellbimbó sem olyan ritka, mint gondolnánk. Íme öt fura dolog a mellbimbóval kapcsolatban, ami teljesen normális.

A nők 10-15 százaléka rendelkezik befelé forduló mellbimbóval, ami azt jelenti, hogy a mellbimbó nem emelkedik ki a bimbóudvarból. Van, hogy csak az egyik mell ilyen és van, hogy mindkettő, illetve velünk született, vagy korral kialakuló is lehet ez a jelenség.

Ez legtöbbször pusztán esztétikai probléma és a legtöbb nő tud szoptatni így is, de szülés előtt érdemes felkeresni egy orvost ezzel kapcsolatban. A legrosszabb esetben is megoldja a helyzetet egy egyszerű műtét.

 

Vannak olyan szerencsés hölgyek, akik olyan hiperszenzitívek, hogy orgazmust érnek el pusztán a mellbimbójuk stimulálásával, míg másoknak egyáltalán nem érzékeny ez a területe.

A mellnagyobbítás - és kisebbítés - miatt veszíthet érzékenységéből a mell, amikor sérülnek az idegek. Az, hogy a mellbimbó milyen mértékben erogén zóna, egyénenként változik és ez teljesen normális.

Csak akkor kell orvoshoz fordulni, ha tapintásra kifejezetten fájdalmat érzünk.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba