30 forró szex tipp (18+)

30 forró szex tipp (18+)

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 30 forró szex tipp (18+)

Ezekkel a perzselő hálószoba trükkökkel felforrósíthatod az érzéseket a hálószobában. Kezdődjék a játék!

1. Rendezz egy csintalan szexfilm-maratont, tekintsétek meg a leghíresebb párás szexjeleneteket. Ennyi ihlet után biztosan nem fogtok unatkozni!

2. A férfi orgazmust fokozni lehet a következő módszerrel: a herék mögötti „gödör” az orgazmus előtti pillanatokban olyan, mint a gyönyör felé vezető kapu. Körkörös mozdulatokkal ingerelhető, így az utolsó 30 másodperc felejthetetlen lesz a férfi számára.

3. A pénisz tövének elszorításával a férfi nemiszerv érzékenyebbé válik. Köss rá egy puha nylon harisnyát (amelyet időnként megszoríthatsz) úgy, hogy ne zavarja egyikőtöket sem, így garantáltan fantasztikus érzésben lesz része mindkettőtöknek.

4. A férfiakat különösen beindítja a női maszturbáció látványa, olyan ez, mint egy privát pornó show.

5. Lépjetek ki a szabadba, feküdjetek hálózsákba a kertbe. A hangulatos tér intim helyzetet teremt egy misszionáriushoz.

6. Mindkét fél számára nő az élvezet sikosítóval.

7. A forró zuhany serkenti a vérkeringést, közben dörzsöljétek át egymás testét tengeri sóval, különösen az „érzékeny” pontokon. Ez ösztönzi az idegvégződéseket és serkenti a véráramlást.

8. A kutyapóz alatt kérd meg a férfit, hogy ritmikusan szorítsa össze majd engedje el fenekedet, így összeszűkül a hüvely és mindkettőtöknek fantasztikus érzésben lesz része.

9. A kanapé kíváló helyszín lehet egy forró kalandra, rengeteg szexpozíciót lehet számba venni.

10. A különböző szexújságok is forró hangulatba hoznak. Az izgató képek látványa mindkettőtökben elindít valamit…

11. Vedd videóra magatokat, majd játszd le következő alkalommal. Saját magatok látványa többszörösen izgalmas, mint egy idegen pornó.

12. A tükör előtti szex fokozza az izgalmat. A látvány segít elengednetek magatokat (feltéve ha nem azt figyeled mennyit híztál az utóbbi időben)

13. Pároddal próbáljátok ki egymáson a 7 fogást… A 7. pedig legyen egy váratlan, határozott „egyesülés”.

14. A vízben az a nagyszerű, hogy testünk könnyebbnek tűnik, így a benne történő szex lassú és izgató.

15. Hozd vissza a középiskolai hangulatot, és csináljátok bugyiban. Van benne valami izgalmas és titkos.

16. Tegyél egy fagyott szőlőszemet a szádba, melegítsd meg egy kicsit. Ezután tartsd fogaid közé, csusszanj le a nyakán, mellbimbóin, péniszén majd csúsztasd szájába, miközben használod a nyelved.

17. Ha orálisan elégít téged, támaszkodj fel, hogy párhuzamos tudj lenni nyelvével. Így számára is könnyebb és nagyon intenzív érzés számodra.

18. A kutyapózt sokkal izgatóbbá teheted, ha közben csiklódat simogatod.

19. Okozz kedvesed számára felejthetetlen élményt. Húzz selyem bugyit, szatén kesztyűt és egy darab bőrmelltartót a vadabb hatásért. Az érzéki, csillogó szerelés biztos siker.

20. Ha szeretnéd, hogy ő kezdeményezzen, de észrevétlenül mégis felkeltenéd a vágyat benne, simogatsd meg a karja belső részét. A cirógatástól felkelted benne a vágyat.

21. Az ágyban való agresszió izgalmasabbát teszi a szexet. Játékosan megüthet téged és te is viszonozhatod.

22. Húzz fel egy térd fölé érő csizmát, és egy kis köpenyt, de semmi ne legyen alatta.

23. Öltözz egy rövid, selytelmes szatén hálóingbe, de semmit ne viselj alatta, majd ülj az „ölébe”.

24. Amikor úgy érzed közeledik a csúcspont, állj le, majd kb. fél perc után kezdődhet előlről. Ezzel a technikával sokkal intenzívebb orgazmust élhetsz át.

25. Hogy a klasszikus misszionárius póz még jobb legyen, támaszd a fejed a falhoz vagy ágytámlához, és lábaiddal told ritmikusan hátra magad.

26. Ültesd a férfit egy székre, és kösd hátra a kezét. Mutass neki egy erotikus táncot és engedd hogy néha megérezze az érintetlen forróságot.

27. Játssz női izmaiddal közösülés közben, az összeszorított majd elengedett izmok csodás érzést jelentenek a férfinak, és a nőt is hamarabb a csúcsra juttatják.

28. Masszírozd be a férfi testét masszázsolajjal, dörzsöld a mellét és péniszét azonos módon.

29. Egy gyöngyös nyakláncot kenj be masszázsolajjal, majd tekerd körbe péniszét és görgesd fel le.

30. Hogy segítsd orgazmusodat a misszionárius póz közben, csúsztass egy vibrátort a csiklódra, miközben ő rajtad van. Az extra kis zümmögő készülék mindkettőtök idegvégződéseit megbolondítja.

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!