És te miért kerülöd a szexet? 3 ok, amiért a nők nem szívesen bújnak ágyba és a megoldások

Írta: ,

Megannyi oka lehet annak, ha nem szívesen – vagy legalábbis nem túl gyakran – bújsz össze a pároddal. Mégis, az alábbi okok közül ez a három a leggyakoribb. Most azt is eláruljuk, hogyan kerekedhetsz felül rajtuk!

Ugyan nem vagyunk egyformák, általánosságban elmondhatjuk, hogy a nők sokkal inkább igénylik az intimitást, mint a férfiak. Nekik is szükségük van rá, de nem feltétlenül a hálószobában.

Ez a különbözőség sok kapcsolatban kiütközik, ha nem is rögtön, néhány év után általában megjelenik.

Mindez több kiváltó tényezőre visszavezethető, kezdve ott, hogy idővel természetesnek veszitek a másik társaságát, esetleg kicsit unalmassá válhat a szexuális életetek, és alábbhagy a romantika is.

Utóbbiaknak általában az az oka, hogy belesüppedtek a hétköznapokba, és nem csináltok semmi újat. Pedig a kapcsolat fejlődésért minden nap tenni kell!

Először is nyugodtan mondd el a párodnak, hogy kicsit több közös programra, romantikára vágysz, mert a férfiak sajnos csak nagyon ritkán értenek a célzásokból.

Nem kell azonnal nagy dolgokra gondolnia sem neki, sem neked – már az is tökéletes időtöltés, ha közösen ücsörögtök a kádban, vagy megisztok este a balkonon egy pohár bort.

És persze te is kezdeményezhetsz, nem kell mindig a másiktól várni a megoldást. Vegyél fürdőbelépőt, vagy mozijegyet, hívd el vacsorázni, vagy csak készíts be otthonra egy klassz filmet és némi rágcsálnivalót! Ha egyszer sikerült egymásra hangolódnotok, most is menni fog!