10 szex fajta, amire szükséged van

10 szex fajta, amire szükséged van

Címlap / Szerelem / Szex / 10 szex fajta, amire szükséged van

Miért korlátoznánk a szexuális tapasztalatainkat egyetlen sablonra? Fűszerezzük meg néhány kalandos helyzettel szerelmi életünket és tegyük még izgatóbbá az együtt eltöltött időt!

1/10 A gyorsmenet

Olyan ez, mint egy földrengés, vagy adrenalin bomba. Alig tart pár percet, de teljesen elgyengít. Ezen túlmenően a gyors szex lehet a végső kiteljesedése az egymás iránt érzett erős vonzódásnak. Egy stresszes nap után tökéletes módja a lelki és testi nyugalom visszaszerzésének. Mint minden sikeres és gyors szexuális együttléthez, ehhez a szex-fajtához is jó tipp a síkosító használata.

2/10 A vetkőzős szex

Nincs izgatóbb a felek számára, mint amikor a nő teljesen levetkőzik párja előtt. Szakértők szerint a legtöbb férfi szexuális fantáziája azzal kezdődik, hogy a nő leveti ruháit (legalábbis nagy részét) és egy kisebb peep-showt ad számára.

3/10 A kényelmes szex

Ritkán van kedve az embernek a kocsi hátsó ülésén vagy hasonló kényelmetlen helyeken szerelmeskedni.

A legtöbben úgy tartják, hogy csak akkor tudják igazán jól érezni magukat, ha kényelemben vannak.

Egymás számára kényelmessé tenni a „terepet” a kölcsönös gondoskodásról árulkodik, ez a szex alatti szeretet kimutatásának egyik leghatásosabb módja. A szexuális izgalom csak akkor tud tetőfokára jutni, ha képesek vagyunk ellazulni, ehhez pedig elengedhetetlen a kényelem érzése.

4/10 A vad szex

Ez a nyers, ősi módja a szexuális együttléteknek. Egy vad szexuális kaland hangos, és nem épp ágy-barát. Ilyenkor előjön az az állati ösztön, amely mindenkiben benne van, csak elő kell tudni csalogatni.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»