5 zavaró dolog, amiért NE mondj nemet egy induló kapcsolatra

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Mindenki megpróbálja – lehetőleg minél előbb – az összes hasznos információt begyűjteni leendő partneréről. Tudatosan, vagy éppen tudat alatt teszteljük egymást, és minden elhangzott mondatot gondosan raktározunk. Általában itt csúszik be az első hiba a dologba: hajlamosak vagyunk a zavaró dolgokat felnagyítani, és akár nemet mondani az induló kapcsolatra. Pedig, az alábbiak miatt egyáltalán nem kellene elkövetned ezt a hibát!

Ami egy darabig vonzó, az egy idő után idegesítő tud lenni, és ez különösen igaz akkor, ha már-már nyomulásba csap át a férfi kezdeményezése. Persze, ha érzed, hogy teljesen hidegen hagy, bármit is csinál, akkor nem igazán van miről beszélni.

Ellenkező esetben jobban teszed, ha nem riaszt el, hogy mindenáron szeretne lenyűgözni. Ezek a próbálkozások sajnos gyakran rosszul sülnek el, annyira igyekszik meghódítani, hogy fellengzős szövegekkel jön, vagy éppen olyan helyekre visz el randizni, amit egyébként nem engedhet meg magának a későbbiekben.

Már-már szánalmasnak is hathat az ilyesfajta próbálkozás, de a szándékot kell értékelned: semmi sem riasztja vissza a cél érdekében. Mi ez, ha nem bizonyíték arra, hogy komolyan akar téged?

Kevés olyan szerencsés páros van, akik már az elején is teljesen egymásra hangolódnak, ez leginkább akkor fordul elő, amikor a barátság csap át szerelembe. Egyébként gyakori, hogy kissé bugyuta, tapogatózó és döcögős a beszélgetés, ami során elhangzanak olyan mondatok is, amik egyáltalán nem teszik vonzóvá a másikat.

Ez teljesen normális. Oka részben a korábban említett tény, hogy megpróbáljátok lenyűgözni egymást, és ennek érdekében esetenként nagyzoltok, vagy éppen szerepet játszotok. A másik, háttérben megbújó ok az, hogy egyszerűen zavarban vagytok, dadogtok, nem tudjátok, mit vártok el pontosan egymástól.

Ugyan ez idegesítő, ahogy jobban megismeritek egymást, változik. Ha nem, akkor persze búcsút kell vennetek egymástól, de az első találkán nem mérvadó, ha kissé ügyetlenül beszélgettetek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019