5 ok, amiért vonzódsz a férfiakhoz, akikkel sok időt töltesz együtt

Berényi Nóri
Írta: ,

Megfigyelted már, hogy egy idő után megszépülnek azok az emberek, akikkel sok időt töltesz együtt? Közben pedig lehet, hogy egyáltalán nem az eseted az illető, de valamiért mégis különös ragaszkodást érzel iránta. Készülj, mert minél több időt töltötök együtt, ez az érzés csak erősödni fog.

Megismered a lelkét Kép forrása: indiaearl.stfi.re

Egy embert vonzónak találhatsz a külseje alapján, de a vonzalom igazán csak akkor éri el tetőfokát, mikor ezt az embert igazán megismered.

Megszereted a humorát, a nevetését, amit lehet, hogy elsőre talán idegesítőnek gondoltál és elkezded megszeretni az egyéniségét. Nem véletlen, hogy annyi munkahelyi kapcsolat van. Mivel ott töltöd az időd nagy részét, ezért össze vagy zárva olyan emberekkel, akik akarva-akaratlanul a második családod lesznek és kénytelen vagy velük együtt dolgozni, beszélgetni, érintkezni a mindennapokban.

Ha pedig sok férfi vesz körül, akkor elkerülhetetlenek a flörtök, csábos szemezések és esetleges kapcsolatok kialakulása.

Látod a változást Kép forrása: elitedaily.com

Az roppant szexi tud lenni, mikor valaki pozitív irányba kezd el megváltozni, ráadásul a te hatásodra.

Ha valakivel sok időt töltesz együtt, akkor láthatod, hogy milyen folyamatokon megy keresztül, együtt élitek meg a jót és a rosszat, szóval összeköt titeket egy láthatatlan szál.

Ha pedig te mellette állsz ezekben az időkben, vagy éppenséggel ő melletted, akkor biztosra veheted, hogy valamilyen vonzalom kialakul köztetek, de legalábbis egy nagyon erős kötődés.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019