Vihar vs. állóvíz – Jót tesznek-e a veszekedések a kapcsolatnak?

Bolla Gitta
Írta: ,

Vannak párok, akik folyton veszekednek, míg mások csendes nyugalomban élik az életüket. Vajon melyik a követendő példa? Olvasóink írták meg a véleményüket!

Karola (35), idegenvezető

„Ha vihar, hát vihar. Nincs semmi bajom a veszekedésekkel, szelepként működnek többnyire, és a végén édes a kibékülés.

A folyamatosan fenntartott feszkó és ellentét, amikor a felek beássák magukat a lövészárkokba és állóháborúra rendezkednek be – na, ez nem kell, mert ez már csak egóháború. Ez rombol, nem teremt. Ha nincsenek veszekedések, akkor is van valami a mélyben.

Állóvíz? A mélyben örvények és áramlatok feszülnek egymásnak, ugyanaz történik, mint egy viharban, csak nem olyan látványos. A lényeg, hogy legyen eleje, közepe és vége.”

Zita (29), stylist

„Az állóvíz unalmas, és biztosan nem tart sehová sem! De a veszekedésekből is megárt a sok: hiszen különbség van aközött, hogy minden apróság miatt nekiesünk a másiknak, vagy tényleg komoly gondok miatt veszekszünk.

Vehemens vagyok, és sajnos gyakran kerülök konfliktusba, szóval azt tekintem nagy feladatnak, hogy csak az utóbbira szorítkozzak. Ezek jót tesznek a párkapcsolatnak!”

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019