4 dolog, amin ha veszekedtek, érik a szakítás

Nagy Niki
Írta: ,
4 dolog, amin ha veszekedtek, érik a szakítás

Kép forrása: canva.com

Azt mondják, az a jó kapcsolat, ahol a felek nem félnek egymással vitázni. Ez így igaz, csakhogy nagy különbség van vita és vita között is – van, amelyik előrébb viszi a kapcsolatot, és van, amelyik csak mérgezi. Ha úgy érzed, mostanában egyre több mindenen kaptok össze, lehet, hogy kezdtek eltávolodni egymástól – ha ezeken a dolgokon veszekedtek, az akár a szakítás felé is sodorhat titeket.

1. Többszörös árulás

Szép dolog, ha meg tudsz bocsátani a párodnak, ha valamiben elárul, megcsal, vagy hazudik neked. Az is szép dolog, ha ő képes ugyanezt tenni veled szemben. De az már nem egészséges, ha a sokadik ilyenen vagytok túl, és még mindig elkövetitek ugyanazokat a hibákat újra és újra. Sőt, az is lehet, hogy csak egy ilyen esetről van szó, de mindig visszatértek hozzá a vitákban, mert nem tudjátok elengedni – ez is nagyon gyorsan megmérgezi a kapcsolatot. Ha valami miatt megbocsátasz a párodnak, azt nem ér később újra felhozni, és ugyanez vonatkozik rá is.

2. Hazugságok hálójában

Az előzőhöz kapcsolódik az is, hogy ha többször hazugságon kapod a párodat, érdemes lehet elgondolkodni azon, mennyire bízhatsz meg benne, és mennyire lehetsz értékes számára. Persze utánajárhatsz, honnan erednek ezek a hazugságok, és ha úgy érzed, megpróbálhatsz segíteni legyűrni őket, de előbb-utóbb el kell döntened, mennyit ér meg számodra ez az egész.

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv