5 jele annak, hogy veled akarja leélni az életét

Írta: ,

Akár hiszel a nagy Ő eljövetelében, akár nem, akadnak bizonyos jelek, amelyek arra utalnak, hogy a melletted lévő férfi életed talán legfontosabb állomását jelenti. Ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat, hogy ráeszmélj, micsoda kincs van a birtokodban!

Beszél a közös jövőtökről

1/5 Beszél a közös jövőtökről

Legyen szó hónapok múlva esedékes utazásról, vagy évek múlva reális „kertes ház, kutya, gyerek” kombóról, ha nyíltan beszél róla, máris nyert ügyed van.

Adott az esély, hogy ő legyen az, akivel álmos szombat délutánokon nekiállhatsz süteményt sütni, vagy örömmel elkísér téged farmert próbálgatni – mert egyszerűen szeret veled lenni.

Tévedés egyébként, hogy a férfiak általában véve ne akarnának a jövőről vagy az érzelmeikről beszélni.


Kor, testmagasság és pénz: 5 dolog, ami igaz szerelemben nem számít


Ez teljes mértékben egyéntől, kapcsolattól és helyzettől függ. Sőt, nemtől függetlenül kifejezetten egészségtelennek tekinthető, ha valaki az ilyen témáktól teljes mértékben elzárkózik.

Persze, még véletlenül sem kell őt noszogatni vagy faggatni. Majd úgyis mondja magától, ha mondani akar valamit!

Házias a jelenlétedben

2/5 Házias a jelenlétedben

Akár együtt éltek, akár nem, valahogy magától értetődő természetességgel megvagytok egymás mellett.

Mindennek megvan a maga helye körülöttetek, szinte meg sem kell beszélni, hogy az egymásnál hagyott ruhadarabok vagy éppen a közös fürdőszoba piperecikkei hová kerüljenek.

Elmondta neked, milyen házimunkát végez szívesen, de a többire is hajlandó, ha éppen úgy hozza az élet. Nem baj, ha egyáltalán nem tud főzni, mert legalább a bevásárlásra könnyedén ráveheted.

Alig kell egyeztetnetek és szervezkednetek, hiszen egyenlő felekként vagytok jelen a kapcsolatban – nem gondoskodó anyaszerepet alakítasz mellette. (Kivéve, ha mindketten pont erre vágytok, de ez már egy másik történet.)

Bevon a nagy döntésekbe

3/5 Bevon a nagy döntésekbe

Munkahelyváltás? Költözés? Új szakma elsajátítása? Perpatvar egy családi vagy baráti kapcsolatban? Akármiről legyen szó, megosztja veled, és számít neki a véleményed.

Ezen a ponton merülhet fel, hogy mire vagytok képesek egymásért, illetve mennyire tudtok és akartok kompromisszumot kötni a kapcsolatotok érdekében. Ha már egyetlenegy életre szóló döntésbe bevont, biztos lehetsz benne, hogy jut neked hely a szívében.

Ez azonban csak akkor szép, ha kölcsönös, tehát te is hasonlóképp meghallgatod az álláspontját, s a legnagyobb lépéseket közösen teszitek meg.

Számít rád a családi összejöveteleken

4/5 Számít rád a családi összejöveteleken

Nemcsak úgy ímmel-ámmal hív meg, mintha kötelező lenne – hanem tényleg az a jó neki, ha ott vagy vele.

Ha a szülei családtagként kezelnek, és ünnepi alkalmakkor magától értetődőnek veszik a jelenléted, már most is egybeforrt az életetek.

Ennek még meghatóbb verziója, ha véletlenül nem tudsz részt venni egy összejövetelen, és a rokonai ettől szomorúak lesznek, mert a párod egy személyben már nem elég nekik, úgy megszoktak együtt benneteket.

Ja, és sejtheted, mennyire megdobban a kedvesed szíve, amikor látja, hogy a számára legfontosabb emberek milyen jól kijönnek egymással…

A gyerekeitekről beszél

5/5 A gyerekeitekről beszél

Tökmindegy, mi a téma. Ha a csemeték kapcsán elhangzik a többes szám első személyű birtokjel, minden okod megvan rá, hogy boldogan nyugtázd: igen, ennek a pasinak egyértelmű, hogy tőled akar gyereket.

Ez pedig mindenképpen életre szóló köteléket jelent. Most már csak az időpontot kell megbeszélnetek, ami a dolog lényegét tekintve tulajdonképpen mindegy.

Amennyiben a szándék megvan, a sors úgyis aszerint fogja rendezni a dolgokat, hogy mindkettőtöknek – azaz mindhármótoknak, -négyőtöknek, satöbbi – a lehető legjobb legyen.