5 jele annak, hogy veled akarja leélni az életét

Sándor Alexandra
Írta: ,

Akár hiszel a nagy Ő eljövetelében, akár nem, akadnak bizonyos jelek, amelyek arra utalnak, hogy a melletted lévő férfi életed talán legfontosabb állomását jelenti. Ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat, hogy ráeszmélj, micsoda kincs van a birtokodban!

Beszél a közös jövőtökről

Legyen szó hónapok múlva esedékes utazásról, vagy évek múlva reális „kertes ház, kutya, gyerek” kombóról, ha nyíltan beszél róla, máris nyert ügyed van.

Adott az esély, hogy ő legyen az, akivel álmos szombat délutánokon nekiállhatsz süteményt sütni, vagy örömmel elkísér téged farmert próbálgatni – mert egyszerűen szeret veled lenni.

Tévedés egyébként, hogy a férfiak általában véve ne akarnának a jövőről vagy az érzelmeikről beszélni.


Kor, testmagasság és pénz: 5 dolog, ami igaz szerelemben nem számít


Ez teljes mértékben egyéntől, kapcsolattól és helyzettől függ. Sőt, nemtől függetlenül kifejezetten egészségtelennek tekinthető, ha valaki az ilyen témáktól teljes mértékben elzárkózik.

Persze, még véletlenül sem kell őt noszogatni vagy faggatni. Majd úgyis mondja magától, ha mondani akar valamit!

Házias a jelenlétedben

Akár együtt éltek, akár nem, valahogy magától értetődő természetességgel megvagytok egymás mellett.

Mindennek megvan a maga helye körülöttetek, szinte meg sem kell beszélni, hogy az egymásnál hagyott ruhadarabok vagy éppen a közös fürdőszoba piperecikkei hová kerüljenek.

Elmondta neked, milyen házimunkát végez szívesen, de a többire is hajlandó, ha éppen úgy hozza az élet. Nem baj, ha egyáltalán nem tud főzni, mert legalább a bevásárlásra könnyedén ráveheted.

Alig kell egyeztetnetek és szervezkednetek, hiszen egyenlő felekként vagytok jelen a kapcsolatban – nem gondoskodó anyaszerepet alakítasz mellette. (Kivéve, ha mindketten pont erre vágytok, de ez már egy másik történet.)

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019