4 változás, ami arra utal, hogy kezdesz véglegesen kiszeretni a pasidból

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 változás, ami arra utal, hogy kezdesz véglegesen kiszeretni a pasidból

Kép forrása: unsplash

Sokak szerint már a kapcsolat végleges megromlására utal, ha bárki is felkelti az érdeklődésedet, de azért nem minden ennyire fekete és fehér. Azonban akadnak olyan jelek, amik egyértelműen arra utalnak, hogy lassan, de egész biztosan kezdesz kiszeretni belőle.

Hazudsz neki

Nagyon rossz kapcsolatra utal a hazugság, a füllentés egyaránt. Nem túl nehéz átlátni, hogy miért, hiszen a párkapcsolatok alapja a kölcsönös tisztelet és a bizalom, márpedig ebbe nem igazán fér bele az, hogy nem mondotok egymásnak igazat. Hazudhatsz akkor is, ha „csaknem akarod megbántani, vagy tudod, hogy megsértődne rád, pedig véleményed szerint semmi alapja nincs az aggodalmának, a féltékenységének.

Ez azért veszélyes, mert egyértelműen arra utal, hogy hibádzik köztetek az egyetértés, a kommunikáció pedig egyáltalán nem működik, ami pedig hosszútávon kifejezetten veszélyes a boldogságotokat tekintve.

Ha pedig okkal hazudsz, az megint csak olyan dolog, amit nem igazán kell ecsetelni, mert ez egyszerűen nem fér bele egy normális, felnőtt kapcsolatba. Akár bűntudatod van a hazugság miatt, akár nincs, a lényeg az, hogy megteszed, így aztán csak idő kérdése, meddig tart a kapcsolatotok.

Egyre többször panaszkodsz

Egy ideig magadnak sem igazán mered bevallani, hogy kezd köztetek megromlani a viszony, de záros időn belül eljön az ideje, hogy ebbe a barátnőidet is beavatod. Ugyan ez nem egy feltűnő dolog számodra, de figyelmeztethet a helyzet komolyságára, hiszen arra utal, hogy van egy komoly belső frusztrációd. A nőkre különösen jellemző, hogy úgy érzik, muszáj magukból kibeszélniük a gondokat. Ez tulajdonképpen egy kiváló terápia, viszont a párkapcsolatok esetében nem igazán hasznos hosszútávon, a tényleges problémákat és a kiváltó okokat ugyanis nem oldja meg.

Azonban, ha otthon nem tudod orvosolni a felmerülő nehézségeket, és már nem is tudod magadban elrejteni azokat, akkor egy igazi kiütközési pont marad számodra: a barátnőid. Ha tehát azt veszed észre, hogy egyre többször panaszkodsz a szerelemedről, holott korábban ez egyáltalán, vagy csak nagyon ritkán volt jellemző rád, akkor az mindenképpen intő jel lehet.

4 változás, ami arra utal, hogy kezdesz véglegesen kiszeretni belőle

Gyakrabban vagy házon kívül

A legtöbbször a közelgő szakítást mindkét fél érzi, és nem csak az gondol rá, aki készül ennek a fájdalmas lépésnek a megtételére. Ennek oka az, hogy az embernek óhatatlanul megváltoznak bizonyos szokásai. Ilyen pl. az, hogy te is egyre többször csinálsz saját magadnak külön programot, és sokszor vagy házon kívül. Lehet, hogy ez az egész nem is tudatosodott benned, de egyszerűen érzed, hogy nem akarsz otthon lenni vele, vagy csak kettesben tölteni az időt.

Mivel nem akarod azt sem, hogy egyértelmű legyen a helyzet (vagy még magadnak sem vallottad be), kézenfekvő, hogy menekülsz. Igyekszel kevésbé feltűnő programot választani, tehát többet dolgozol, elvállalsz egy mellékállást, kicsit belehúzol az edzésbe, vagy akár csak többet lógsz a barátnőiddel.

Mindenesetre intő jel az extra időtöltés, hiszen, ha visszagondolsz, az elején biztos te is csak arra vágytál, hogy minél többet lehessetek együtt.

4 változás, ami arra utal, hogy kezdesz véglegesen kiszeretni belőleFeltűnnek a hiányosságai

Nyilván nem utal azonnal a szakítás közeledtére, de azért intő jel az is, ha feltűnnek a hiányosságai sőt, ezek el is kezdenek zavarni, idegesíteni. Megeshet, hogy amit korábban kifejezetten vonzónak találtál benne, az jelenleg az elviselhetetlennel vetekszik, vagy úgy érzed, már mindenen felhúzod magadat, de ezt igazából az ő hibájának tekinted.

Az egészre rátesz egy lapáttal, ha azt veszed észre, hogy alig-alig beszélgettek, és akkor is inkább csak a kötelező köröket futjátok le, semmi érdekesről vagy érdemlegesről nem beszéltek.

Lassan már eljutsz oda, hogy szinte az is idegesít, hogy levegőt vesz melletted, vagy megszólal, esetleg nem esik jól, ha megölel, vagy közeledik hozzád. Amennyiben utóbbi kifejezetten viszolygást kelt benned, vagy furcsának, idegennek érzed, az bizony egyértelmű jele annak, hogy nagyon eltávolodtatok egymástól, és rövidesen véglegesen ki fogsz szeretni belőle.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató