Már nem kell keresned az Igazit – Ott van Ő, csak vedd már végre észre

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Már nem kell keresned az Igazit – Ott van Ő, csak vedd már végre észre

Kép forrása: nessakphotography.com

Talán te is azok közé tartozol, akik évek óta keresgélik a nagy Őt, pedig lehet, hogy életed szerelme ott él a közvetlen közeledben, sőt talán már ismered is. Hogyan lehetséges ez? A különböző felmérések alapján kifejezetten nagy az esély rá, hogy úgy éltek egymás mellett, hogy fogalmatok sincs arról, a másik milyen potenciális jelölt lehet.

Miért működhet? Kép forrása: theclassyissue.com

A tudatalattid ilyenkor is beindul, és szépen lassan elraktározza a másikról a vonzó tulajdonságokat, infókat. Könnyen megeshet, hogy ténylegesen nem tudatosul benned, hogy ő volt az, akit múltkor olyan helyesnek tartottál, vagy neki tetszett annyira a hangja, esetleg hallottad, amikor megdicsérték, milyen jó munkaerő.

Sorozatosan kapod a pozitív visszacsatolásokat róla, amik egyre inkább megerősítenek abban, hogy tökéletes parti.

A fejedben már összeállt róla a kép, de még nem sikerült beazonosítanod a célszemélyt. Egyébként emiatt is lehet az, hogy folyton befuccsolnak a randijaid – te már megtaláltad, aki keresel, csak még nem vetted észre!

Hasonlóak is vagytok Kép forrása: vteen.com.vn

Amiért még működhet ez a furcsa, de a pszichológusok szerint abszolút logikus dolog, az a hasonlóság. Tény, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de amilyen gyorsan fellángolnak az ilyen szerelmek, olyan gyorsan ki is alszanak.

Ezért van az, hogy a nagyon viharos kapcsolatból, amikor a másik a tökéletes ellentéted, csak tényleg ritkán lesz valóban komoly viszony.

Más a helyzet azzal a pasival, akivel jóformán csak kerülgeted a forró kását! Ha csupán arra van szükség, hogy végre észrevegyétek egymást, akkor valószínűleg sok a közös bennetek. Talán a munkátok, az érdeklődési körötök, a sport iránti szenvedélyetek, vagy éppen a zene köt össze benneteket? Mindegy, ez nem csak a kezdő lökést, hanem a későbbi harmóniát is elősegíti köztetek.

 

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!