5 varázslatos dolog, ami csak akkor történik, ha a megfelelő férfivel vagy együtt

Szirák Viki
Írta: ,

Akkor döbbensz rá, hogy az előző kapcsolataid mennyire nem működtek jól, amikor belekerülsz egy olyanba, ami minden szempontból csodálatos. Amikor végre a Nagy Ő-vel vagy együtt, és megérted, mi az, ami minden korábbi pasidból hiányzott. Ettől olyan szép a szerelem: azt hiszed, jól ismered, míg nem találkozol valakivel, aki feje tetejére állítja a világod. Ha pedig ez megtörtént, az alábbi öt csodálatos eseményt éled át.

A megfelelő férfi mellett egy izgalmas folyamat játszódik le benned.

Úgy fogod érezni, hogy semmit sem változtál, de közben mégis olyan érzésed támad, mintha sokkal inkább önmagad lennél, mint korábban bármikor.

Mintha kizárólag a legjobb dolgok változtak volna meg benned valami sokkal szebbé, és megérted, mit jelent az, hogy nem csak a párodat szereted, hanem azt is, aki mellette vagy.

Ez az igazán nagy érték, amit senki más mellett nem tapasztalsz meg!

Természetesen egy kiegyensúlyozott kapcsolatban mindkettőre szükség van, de miután eltelik némi idő, rájössz, hogy a szenvedély nem a legfontosabb részlet a szerelemben.

Viszont az, hogy van az életedben valaki, akire minden nap számíthatsz, aki egyúttal a legjobb barátod és társad, az tényleg mindennél többet ér.

Ez az igazán felbecsülhetetlen érték, és ettől válik erőssé a kapcsolatod.

Azok a párok, akiknél a szenvedély a legfontosabb, valószínűleg nem maradnak együtt sokáig.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv