Vannak olyan párok, akiket egymásnak rendelt a sors. Mutatjuk a jeleket!

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Ha még nem láttad a Szerelem a végzeten c. filmet, akkor mindenképpen pótold a lemaradást, mert utána azt érzed majd, hogy te is meg akarod találni azt a bizonyos egyet. Ez a kérdés talán az összes nőt foglalkoztatja, de mégis kételkedve állnak hozzá – pedig, amikor készen állsz rá, Ő ott kopogtat majd az ajtódon.

Miért nem találom? Kép forrása: galmeetsglam.com

Lehet, hogy már egy jó ideje ez a kérdés motoszkál a fejedben, és egyszerűen nem érted, hogy te miért nem lehetsz a másik feleddel. Nos, a kulcs a keresésben van, vagy inkább annak hiányában. Ha minden egyes buliba úgy indulsz el, hogy az igazit keresed, akkor valószínű, hogy már annyira görcsösen akarod és keresed, hogy még messzebb tolod a dédelgetett álmodat.

Nem az a fontos, hogy mikor érkezik meg az életedbe, egyedül az számít, hogy te készen állj rá. Ez a kapcsolatok Jolly Jokere, és pontosan ezért nem engedi majd a sors, hogy akkor toppanjon be az életedbe, amikor te még nem állsz készen ennek megélésére.

Először is fejtsd meg magad, szeresd, aki vagy, hiszen csak ezután tudsz mást is feltétel nélkül szeretni.

Ha kicsit spirituálisabb oldalról szeretnénk megközelíteni a témát, akkor dobálózhatnánk az ikerláng, a duálpár vagy a karmikus szerelem szavakkal, mert mindegyik olyan, ami egy ember életében ajándék – de nem az a fontos, hogy milyen jelzőkkel címkézzük fel ezt az érzést, hanem az, hogy megéljük minden egyes pillanatát.

Van, aki azt érzi, amikor megtalálja ezt a különleges személyt, hogy nem akar már többé mással lenni, gyakorlatilag az egész addigi életét eldobja, mert nem tud semmi és senki másra koncentrálni.

Persze ez az intenzitás az évek során enyhül, de mindig ott lesz majd az a különleges érzés, hogy Ő más, mint a többi.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba