Jelek, hogy van okod a féltékenységre – Érdemes figyelni ezekre

Fischer Anna
Írta: ,
Jelek, hogy van okod a féltékenységre – Érdemes figyelni ezekre

A féltékenység „zöld szemű szörny”-e időről időre felüti a fejét a legtöbb kapcsolatban. Néhány jel biztosan létezik, amelyek segíthetnek megerősíteni vagy éppen megcáfolni a gyanúnkat – érdemes figyelni ezekre!

Több titok

Ha valakinek van egy másik, titkos élete is, akkor ösztönösen is magasabb és vastagabb falakat emel maga köré, nehogy véletlenül kitudódjon a titok.

Vagyis aki szeretne eltitkolni valamit, az a személy általában növeli az intim szféráját.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem enged fizikailag közel magához, de azt mindenképpen jelenti, hogy több témában is távolságtartóvá válhat velünk szemben.

Ezek a témák természetesen leginkább a programjaival, gondjaival kapcsolatosak.

Lelkiismeret-furdalás

Hiába kacsingat kifelé az egyik fél a kapcsolatból, semmiképpen se gondoljuk, hogy neki jó érzés mindez. Különösen ne gondoljuk azt, hogy neki ez nem okoz lelkiismeret-furdalást.

Ha igazunk van, és tényleg megcsal bennünket, akkor abban is legyünk biztosak, hogy ez éppen elég gondot okoz neki, hiszen a másik felbukkanása nem nullázza le a velünk töltött éveket és az irántunk érzett szeretete és tiszteletet.

Az egyik legárulkodóbb jel éppen ezért az, ha a párunk néha, általában fellángolás szerűen a szokásosnál sokkal türelmesebb és kedvesebb velünk, ajándékkal lep meg minket és például nem dühíti fel magát azon, amin korábban mindig megtette.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján