Van jövője a kapcsolatnak egy megcsalás után?

Bolla Gitta
Írta: ,

Örök kérdés, hogy van-e értelme folytatni egy kapcsolatot akkor, ha az egyik fél félrelépett. Olvasóinkat kérdeztük meg, mit gondolnak róla, ők pedig szívesen el is mondták a véleményüket! Te mit gondolsz a témáról? Írd meg nekünk kommentben!

Alexa, 39, jogász

„Ha szerelem van, minden van. Ha az nincs, a kapcsolat nem szerelmi kapcsolat, így a félrelépésnek sincs akkora jelentősége, inkább csak hiúsági kérdés. Ha úgy lép félre valaki, hogy közben – szerinte – szereti a partnerét, csak egy izgalmas kalandnak nem állt ellen, úgy nyilván lehet közös jövő, de csak ha sikerül visszaépíteni a bizalmat.

Ehhez mind a két félnek nagy erőket kell mozgósítani, és manapság ez az energiabefektetés az, ami luxusnak számít. Valamiért mostanában egyszerűbb kidobni a régit és keresni egy újat, amit nem kell megragasztani. Majd 10-20 év múlva derül ki, érdemes volt-e, érdemes lett volna-e inkább megjavítani azt, ami eltört.”

Zsuzsi, 29, könyvelő

„Szerintem nincs. Én, ha szeretek valakit, nem esik jól más szexuális közeledése.

Egy kis flört jót tesz az egómnak, de nem lennék képes mással ágyba bújni.

Ha pedig valaki ezt megteszi velem szemben, akkor biztos lehetek abban, hogy egyébként sincs a kapcsolatnak jövője, hiszen máshoz vonzódik.

Ráadásul nem tudnám elfelejteni, vagy valóban, szívből megbocsátani, így ha valaki engem megcsalna, biztosan azonnal kiadnám az útját.”

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019