Változik a párkapcsolatod? Ezek miatt ne izgulj!

Stumpf Bea
Írta: ,

Biztos te is vissza tudsz emlékezni azokra az első hónapokra, amikor összejöttetek, amikor már attól izgalomba jöttél, ha megcsörrent a telefonod, órákig le sem tudtátok tenni, és már a következő randit tervezgettétek. Ez a néhány hónap azonban gyorsan elrepül, és utána ha akarod, ha nem, a kapcsolatotok megváltozik. Nyugi, ez teljesen normális és ez még nem az a pont, amikor a szakításon kell gondolkoznod. Lássuk miért!

Ha a rózsaszín ködös hónapok után azt veszed észre, hogy kezd egy kicsit ellaposodni a szexuális életetek, még nem kell bepánikolnod.

Egyrészt normális, hogy a mindennapokban nem ugrotok úgy egymásnak, mint a kapcsolat elején, hiszen a napi rutin, a határidők, a megszokás átvették az uralmat, és sokszor se időd, se kedved ezzel foglalkozni.

Határozd meg magadnak, hogy körülbelül mit tartasz normálisnak ezen a téren – hányszor szeretnéd, hogy összebújjatok egy héten – esetleg faggasd ki a párodat is, és ne borulj ki, hogy vége a kapcsolatotoknak, ha vannak olyan napok vagy hetek, amikor kevesebb időtök jut egymásra, mint szeretnéd.

Az előző ponthoz szorosan kapcsolódik, és újfent, nem egy szakítóindok, ha azt érzékeled, hogy néhány hónap után kevesebb a fizikai kontaktus a pároddal.

Ritkábban és rövidebben csókolóztok, reggel és este csak egy puszit nyomtok egymás szájára, nem érzitek a folyamatos késztetést, hogy állandóan ölelkezzetek az utcán, és még a leglehetetlenebb szituációkban is fogjátok egymás kezét.

Ez csupán csak annyit jelent, hogy megszoktátok, hogy a másik ott van mellettetek, és néha talán túlságosan is természetesnek veszitek a másik jelenlétét.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019