4 dolog, ami csak akkor nem változik meg, ha a nagy Ő van melletted

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 dolog, ami csak akkor nem változik meg, ha a nagy Ő van melletted

Kép forrása: blushbyb.com

A legtöbb embernek van legalább egy-két olyan kapcsolata az élete folyamán, amiben azt érzi, megtalálta az igazit, akit egészen idáig keresett. Az idő aztán megválaszolja a felmerülő kérdéseket, és kiderül, tényleg a nagy Őt kaptuk-e meg aktuális szerelmünk formájában. De mik azok a szempontok, amik csak akkor nem változnak az évek múlásával sem, ha tényleg egymásnak rendelt titeket az ég?

A szenvedélyes, mindent elsöprő kapcsolatokban gyakran előfordul, hogy heves viták és veszekedések „színesítik” a mindennapjaitokat.

Bár úgy érezheted, megtaláltad az igazit, ezek nagyon intenzív érzelmek, amik nem egyenlőek az életre szóló szerelmekkel.

Azokban ugyanis az intenzív érzelmek mellett megjelenik a tisztelet. Nem csak imádjátok a másikat, hanem annyira tisztelitek is, hogy nem bántanátok meg semmivel. Sem egy rossz szóval a vita hevében, sem olyan tettel, ami vérig sértené a másikat.

Nagyon jól átérzitek egymás élethelyzetét, nézőpontját, ezért inkább nyeltek egyet, minthogy sértegetéssé és sértődéssé fajuljon a beszélgetésetek.

Persze nem arról van szó, hogy mindig mindenben egyetértetek, de a tisztelettel párosult szerelem biztosítja, hogy a nézeteltéréseket könnyen és gyorsan megoldjátok – a másik megbántása nélkül.

A vonzalom Kép forrása: junebugweddings.com

Az igaz szerelmekben a vonzalom sosem múlik el. Nyilván nem olyan intenzív és lángoló a szenvedély tíz év után, mint az elején, hiszen az újdonság, kiszámíthatatlanság erejét semmi sem pótolhatja.

De sok-sok év, akár évtized után is úgy érzed, hogy a szerelmed a lehető legvonzóbb férfi, és nem is választhattál volna jobban.

Szereted minden aprócska hibáját sőt, szerinted ezektől még vonzóbb és egyedibb, messze nem úgy tekintesz a hiányosságaira, amennyire ő kritikus magával szemben. Még mindig bizsergető érzés, ha átölel, megcsókol, és el sem tudod képzelni, hogy ne bújjatok rendszeresen ágyba.

Igaz, sok újdonságot már nem tartogattok egymásnak a hálóban, de annyira jól kiismertétek a másik testét és igényeit, hogy nem is vágytok a sokat reklámozott és jól bevált praktikák bevetésére. Minden úgy tökéletes és kielégítő, ahogy van.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!