5 nagyon is valóságos dolog, amit valamiért senki se mond el a párkapcsolatokról

Szirák Viki
Írta: ,

A filmekben a szerelmet idealizálják, amikor pedig valaki a kapcsolatáról beszél, sokszor inkább csak a szép dolgokat meséli el. Emiatt hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a Nagy Ő mellett az élet csodaszép és problémamentes; pedig van pár nagyon is valóságos részlet, amit mindenkinek tudnia kéne.

Hiába vagytok egy hullámhosszon, még így is lesznek olyan területei az életeteknek, amiben nem fogtok egyetérteni.

Viták igenis lesznek, minél régebb óta együtt vagytok, valószínűleg annál gyakrabban.

Ez viszont teljesen természetes dolog, és semmiképpen se gondold azt, hogy emiatt a kapcsolatod veszélyben van.

Ameddig a közös jövőtökkel kapcsolatos részletekben egyet értetek, a kisebb konfliktusokat képesek lesztek leküzdeni; a lényeg, hogy mindig nyugodtan vegyétek tudomásul, ha nem ugyanúgy gondolkodtok valamiről.

 

Biztosan neked is van olyan ismerősöd, akinek a szerelmi élete mesébe illő; legalábbis a közösségi profilja szerint.

Folyton csak cuki fotókat posztol a pasijáról, hol kirándulnak, hol otthon filmeznek, de az ismerőseik a posztok sokasága miatt mindenről tudnak.

Természetes dolog, hogy mindenki a legjobbat szeretné mutatni magáról a neten, de tudnod kell, hogy ez a hibátlan boldogság csak illúzió.

A képeken nem látod a vitákat, a szakításközeli pillanatokat, az anyagi vagy egészségügyi problémákat - ezek pedig tényleg minden kapcsolatban jelen vannak.

Nehogy azt hidd, hogy a te párkapcsolatod kevésbé értékes egy olyan személyéhez viszonyítva, akit nem is ismersz igazán.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019