5 nő őszinte vallomása: hogyan lehet folytatni egy kapcsolatot a félrelépés után?

Bolla Gitta
Írta: ,

Ha megcsalt a párod, jön a hatalmas dilemma, hogy megbocsáss-e vagy sem. És ha ezen túl is jutsz, akkor kezdődik a java! Olvasóinkat kérdeztük meg arról, milyen volt a kapcsolatuk azután, hogy megbocsátottak a félrelépő pasijuknak, a válaszaikból pedig talán te is erőt meríthetsz, ha hasonlóan nehéz helyzetbe kerültél.

Nanda (31), barista Kép forrása: flickr.com, matt fry

„Miután megcsalt a pasim, beletelt pár hónapba, mire a megbocsátottam neki. Iszonyatosan tepert, és be akarta bizonyítani, hogy csak egy hiba volt, amit többet nem fog elkövetni, és igenis engem szeret.

Természetesen az elején nagyon nehezen tudtam feloldódni a közelében, de a mindennapokban ez nem is jelentett olyan nagy gondot. A szex viszont már problémás volt – pár hónapig nem is bújtam vele ágyba, aztán pedig kényelmetlenül éreztem magam, sőt egy teljes éven keresztül orgazmusom sem volt. Hosszú idő volt, mire visszaállt a régi rend, de ő azóta is folyamatosan bizonyít, kiteszi a lelkét, és ma már boldogabbak vagyunk, mint valaha!”

„A zsúfolt mindennapokban már jó ideje döglődött a kapcsolatunk, amikor egy telefonhívás után rádöbbentem, hogy a párom félrelépett.

Azonnal szakítottunk, de ő kitartóan ostromolt, újra udvarolni kezdett, és a csillagokat is lehozta nekem.

Megértettem, hogy mi miért történt, és visszafogadtam, mert szeretem, és azóta jobb a kapcsolatunk, mint korábban. Kellett valami, ami felrázott minket a langyos vízből!”

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019