Vajon fenntartható hosszú távon egy távkapcsolat?

Bolla Gitta
Írta: ,

Olvasóinkat ezen a héten arról kérdeztük meg, szerintük működőképes lehet-e egy távkapcsolat, és ha igen, milyen tippjük van hozzá!

Zsófi (31), fodrász Kép forrása: liveasborn.tumblr.com

„A vőlegényem a munkája miatt folyamatosan vidéken dolgozik, ráadásul egészen messze Budapesttől, engem viszont teljesen ideköt a meló. 6 éve élünk úgy, hogy csak hétvégente vagyunk együtt, ami rengeteg konfliktust és problémát szült korábban, de mostanra átlendültünk ezen, és a jó oldalát nézzük: sosem unjuk meg a másikat, alig várjuk, hogy találkozzunk, és mindig minőségi időt töltünk együtt.

Azért szeretném, ha a közeljövőben meg tudnánk oldani, hogy együtt lakjunk, de ha két ember szereti egymást, minden átvészelhető!”

Kata (34), PR-menedzser Kép forrása: tumblr.com

„Csak 2 hónapja ismertük egymást, amikor a párom két évre külföldre költözött. Azt hittem, hogy ez nem lesz elég erős alap ahhoz, hogy átvészeljük, de utólag azt kell mondanom, hogy talán nem is rossz, hogy így alakult.

A távkapcsolat fenntartható hosszútávon, de nem örökre. Ez idő alatt tudsz magaddal foglalkozni, és minden egyes alkalommal, amikor meglátod a szerelmedet, majd kiugrasz a bőrödből. Utána pedig édes az összeköltözés! Arra kell ügyelni, hogy amíg mindenki éli a saját életét, ne legyenek olyan esetek, hogy például az egyik fél az Facebbokról értesül arról mondjuk, hogy a másik bulizni van, mert az féltékenykedést szülne. Fontos, hogy a másik azt érezze, hogy ha csak a távolból is, de mindig része a szerelme életének, és minden eseményről tud!”

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019