5 trükk, amivel az üzenetekből kiderítheted, hogy tetszel-e neki

Szirák Viki
Írta: , Frissítve:

Manapság már teljesen magától értetődő, hogy az emberek sokat csetelnek a közösségi oldalakon, és az is biztos, hogy te is beszélgettél már üzenetben olyan férfivel, aki nagyon tetszett neked. De vajon honnan tudhatod, hogy ő is hasonlóképp érez irántad, és bejössz neki? Figyeld meg, hogy az alábbi 5 dolog igaz-e arra, ahogy ír neked, és ha több pontban is ráismersz, tuti, hogy nagyon oda van érted!

Az egyik legnagyobb jel, hogy a srác mindig válaszol az üzeneteidre.

Mind megtapasztaltuk már azt, hogy valakivel beszélgetni kezdünk a neten, és az első napokban lelkesen válaszol, majd hirtelen ez megváltozik, és egy idő után már alig-alig reagál.

Ha viszont ez nála nem így alakul, az nagyon jó előjel! Amennyiben még a munkahelyéről is visszaír neked, noha tudod, hogy épp elfoglalt napja van, ráadásul sosem hagyja nyitva a beszélgetést válasz nélkül, megnyugodhatsz, mert igazán tetszel neki. Elvégre nem véletlenül állítják, hogy mindenkinek arra van ideje, amire (és akire) szeretné!

A férfiak általában nem szeretnek csetelgetni, így ha a srác ennek ellenére is sokat ír neked, az már önmagában pozitív jel.

Például tegyük fel, hogy történt valami az életében: klassz lehetőséget kapott a melóban, vagy látott egy jó filmet, esetleg kipróbált egy új sportot.

Ha ilyenkor elmeséli neked a részleteket, az szuper, ugyanis arra utal, hogy egyre inkább be akar vonni az életébe.

Fontos neki a véleményed, ráadásul ez plusz témának sem utolsó, mivel a beszélgetést tovább mozdíthatja.

Ilyenkor te is nyugodtan ossz meg vele hasonló infókat, biztosan jól fog esni neki.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?