5 trükk, amivel már az üzenetekből kiderítheted, hogy tetszel-e neki

Szirák Viki
Írta: ,

Manapság már teljesen magától értetődő, hogy az emberek sokat csetelnek a közösségi oldalakon, és az is biztos, hogy te is beszélgettél már üzenetben olyan férfivel, aki nagyon tetszett neked. De vajon honnan tudhatod, hogy ő is hasonlóképp érez irántad, és bejössz neki? Figyeld meg, hogy az alábbi 5 dolog igaz-e arra, ahogy ír neked, és ha több pontban is ráismersz, tuti, hogy nagyon oda van érted!

A beszélgetéseitek nem kizárólag a hétköznapi dolgokról szólnak, mint például arról, hogy ki mit csinált aznap, vagy hogy mit ettetek ebédre a munkahelyeteken.

Ehelyett sokkal többet írogattok olyan dolgokról, amiket csak ti érthettek, és gyakran süttök el „belsős” vicceket is.

Ez arra utal, hogy már van közöttetek kötődés, ami fokozatosan erősödik, és ha egy külső szemlélő belenézne az üzenetekbe, nem is értene mindent.

Személyesebb hangvételű a beszélgetés, és nem olyan, mint amit egy távoli ismerőssel lefolytatsz.

Esetleg van olyan dolog, amire sokszor visszautaltok; például egy vicces esemény, amit együtt éltetek át?

Az egyik legnagyobb jel, hogy a srác mindig válaszol az üzeneteidre.

Mind megtapasztaltuk már azt, hogy valakivel beszélgetni kezdünk a neten, és az első napokban lelkesen válaszol, majd hirtelen ez megváltozik, és egy idő után már alig-alig reagál.

Ha viszont ez nála nem így alakul, az nagyon jó előjel! Amennyiben még a munkahelyéről is visszaír neked, noha tudod, hogy épp elfoglalt napja van, ráadásul sosem hagyja nyitva a beszélgetést válasz nélkül, megnyugodhatsz, mert igazán tetszel neki. Elvégre nem véletlenül állítják, hogy mindenkinek arra van ideje, amire (és akire) szeretné!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!